Boze Jort Kelder zet tasjesdief online

Jort Kelder is dinsdagavond bestolen van zijn tas met inhoud. De boze presentator laat het er niet bij zitten en slingert een foto van de dief online.

Op zijn website beschrijft de notoire bretelsdrager wat hem dinsdagavond is overkomen. In Club Dauphine modereerde Kelder een debat over de toekomst van tv. 'Mijn tas (die verstopt was achter een gordijn) werd eerst verplaatst en daarna meegegrist. De dief heeft vervolgens via de pissoirs (sic.) de plaats delict verlaten.'

Kelder deed uiteraard aangifte van de zaak maar schroomt ook niet om zelf de recherche-handschoen op te pakken. Omdat hij zijn tas met inhoud, onder meer een iPhone, Macbook Pro en Troskompas, graag terug wil plaatste hij foto's van de dief online.

'Hoe we zo stellig kunnen beweren dat dít kleptomaan is? Simpel: alles staat op camera. De man is dus eerder brutaal dan slim. Gelukkig waren de beveiligingscamera's van Dauphine paraat, en registreerden feilloos hoe de verdachte zijn buit bemachtigt en als de letterllijke dief in de nacht verdwijnt,' schrijft Kelder.