Start van hoofdcontent
nl

'Badr Hari betrokken bij zware mishandeling'

8 juli 2012, 16.03 uur · Aangepast 19 februari 2013, 17.08 uur

Badr Hari zou afgelopen nacht betrokken zijn geweest bij een zware mishandeling in een vipbox tijdens Sensation.

Dat meldt Crimesite op basis van een 'betrouwbare bron'. Badr Hari en Estelle Gullit waren aanwezig bij het dancefeest in de Arena. De bron vertelt: 'Plotseling kwam er een hoop lawaai uit de box waar Badr aanwezig was, glasgerinkel etcetera, de deur gaat open, en er wordt een vent uitgegooid. Zijn hele kop inelkaar zijn neus, zijn ogen, er was veel bloed maar het bizarste is dat zijn voet gewoon los hing, het bot stak eruit en zijn voet hing half los naar achter.'

De bron stapte de vipbox binnen en zag daar naar eigen zeggen Badr Hari met een hand die onder het bloed zat. Ook zag hij een blonde vrouw in de box die hulpeloos om zich heen keek. 'Even later verscheen politie in burger. Het schorem was natuurlijk snel vertrokken', aldus de bron die hier zijn hele verhaal doet.

De politie bevestigt dat om 03.30 uur een 38-jarige man ernstig is midhandeld in een vipbox van de Arena. Het slachtoffer ligt nog steeds in het ziekenhuis. Er zijn geen verdachten aangehouden en de politie kan niet zeggen of Badr Hari bij de mishandeling betrokken was. De advocaat van Hari ontkent dat de kickbokser betrokken was bij de mishandeling, wel was hij aanwezig in de vipbox op dat moment.