Start van hoofdcontent
nl

Plessen bedreigd om 'roddel' over Vd Vaart

4 januari 2013, 12.08 uur · Aangepast 5 januari 2013, 18.16 uur

Het nieuws over de scheiding van Rafael en Sylvie is overal de laatste dagen. Van teletekst tot Telegraaf wordt er bericht over de scheiding van het sterrenkoppel. En ook het speculeren over de reden achter de scheiding is begonnen.

Donderdag dook ineens de naam van presentatrice Nikkie Plessen op in de scheidingssoap. Plessen werd door sommigen genoemd als reden voor de breuk tussen Sylvie en oud-Ajacied Rafael.

Maar dit slaat helemaal nergens op, liet Plessen donderdagavond weten aan RTL Boulevard. 'De suggestie die gewekt wordt als zou Nikkie enige rol spelen in de huwelijkscrisis van de familie Van der Vaart verwijzen wij linea recta naar het rijk der fabelen', stellen Plessen en haar vriend in een verklaring. 'Het is ons totaal niet bekend waar deze roddel vandaan komt en iedere berichtgeving hieromtrent is daarmee aperte onzin.'

'Sinds gisteravond worden wij bij ons thuis belaagd door journalisten en cameraploegen en worden wij op internetsites bedreigd. Ons gezin ervaart deze situatie als volstrekt intimiderend en als een onacceptabele inbreuk op onze privacy', vervolgt het duo.