(advertentie)

Top of this page Skip navigation, go straight to the content

Nieuw-West

6 reacties

Een arrestatieteam heeft vrijdag aan het einde van de middag een verdachte uit een auto gehaald op de Changiweg in Nieuw-West.

2 reacties

De politie heeft foto's vrijgegeven van een man en een vrouw die op 23 augustus aan de haal zijn gegaan met de pinpas van een 81-jarige man.

19 reacties

De politie heeft foto's vrijgegeven van een oudere man die er van verdacht wordt een zwangere vrouw en haar vriend te hebben mishandeld in een supermarkt.

6 reacties

De politie heeft foto's vrijgegeven van drie mannen die afgelopen zomer hebben ingebroken in een box van de Shurgard aan de Contactweg in Westpoort.

26 reacties

Zo'n acht arrestatiebusjes van de politie scheurden vanmiddag met loeiende sirenes door de stad. Op de Cornelis Lelylaan werd een verdachte aangehouden.

3 reacties

Er woedt momenteel een grote brand in de laadruimte van een vrachtschip aan de Westhavenweg in Westpoort. Volgens de brandweer staat een shovel in het schip in de brand.

1 reactie

De organisatie van de Zesdaagse van Amsterdam is zeer geschokt over het ongeval waarbij derny-rijder en wielericoon Cees Stam is overreden.

10 reacties

Een ruzie in een bus is dinsdagmorgen ontaard in een vechtpartij bij een bushalte op de Johan Huizingalaan in Nieuw-West.

16 reacties

Een 24-jarige hoogzwangere vrouw is vannacht in de Jan Janzenstraat in Slotermeer beroofd van haar sieraden en een geldbedrag.

4 reacties