(advertentie)

Top of this page Skip navigation, go straight to the content

Nieuw-West

4 reacties

De politie heeft woensdag een 25-jarige Amsterdammer opgepakt die wordt verdacht van het overvallen van een hotel aan de Slotermeerlaan.

7 reacties

Volgens de bewoners van het wooncomplex aan de Johan Jongkindstraat in Nieuw-West is de portiekbrand van afgelopen zondag aangestoken.

7 reacties

Bij een woningbrand in Nieuw-West zijn vanmiddag dertien slachtoffers gevallen, waaronder enkele kinderen.

7 reacties

De nieuwe verkeersdrempels op de Burgemeester Vening Meineszlaan in Nieuw-West blijken een lachertje voor automobilisten. De dingen zijn zo smal, dat bestuurders er met hoge snelheid tussendoor rijden.

2 reacties

Op de Cornelis Lelylaan is rond zeven uur ter hoogte van Meer & Vaart in Osdorp is een bestuurster tegen een lichtmast geknald.

7 reacties

Een gemaskerde man heeft dinsdagavond snackbar De Smulhoek in de Aalbersestraat in Geuzenveld overvallen.

12 reacties

De politie heeft foto's vrijgegeven van een overvaller die vorige maand een filiaal van de Zeeman aan het Lambertus Zijlplein heeft overvallen.

2 reacties

De dode man die afgelopen maandag werd gevonden in het water bij het Brettenpad, is niet door een misdrijf om het leven gekomen.

1 reactie

De politie heeft na de uitzending van het programma Opsporing Verzocht van gisteren tot nu toe zeven tips gekregen over de fatale schietpartij vorig jaar juni, waarbij de 26-jarige Ali Gezer omkwam.

14 reacties

In het water bij het Brettenpad in West is maandagochtend het lichaam van een man aangetroffen.