(advertentie)

Top of this page Skip navigation, go straight to the content

Noord

3 reacties

Op de kruising Grasweg / Asterweg in Noord is maandagmiddag een gasleiding geraakt bij graafwerkzaamheden.

2 reacties

Vanuit verschillende steden zijn vandaag mensen naar het EYE Filmmuseum gelopen om zich uit te spreken voor een beter klimaat.

0 reacties

Bezitters van elektrische en hybride auto's hebben zich vandaag verzameld voor de Schone Lucht Rally.

7 reacties

Bij een aanrijding op de Klaprozenweg in Noord zijn vanmiddag twee personen gewond geraakt. De aanrijding ontstond nadat een automobilist afgeleid was omdat zijn bril van zijn neus viel.

10 reacties

De 53-jarige man die vorig jaar zijn ex aanviel met een bijl, waarbij zij een oog en een vinger verloor, krijgt acht jaar cel.

2 reacties

De politie heeft geen aanwijzingen gevonden dat er gisteravond in de Schoenerstraat in Noord daadwerkelijk is geschoten.

3 reacties

De bestuurder van een BMW raakte gistermiddag betrokken bij een aanrijding bij de McDonald's aan de IJdoornlaan in Noord. Hij reed door. Al snel werd duidelijk waarom.

13 reacties

Een motoragent heeft op vrij spectaculaire wijze een verdachte gegrepen.

1 reactie

Vandaag start de allereerste Pekmarkt in hoe kan het ook anders, de Van der Pekstraat in Noord. Afgelopen week werd afscheid genomen van de Mosveldmarkt op het naastgelegen plein.

19 reacties

De politie is op zoek naar twee mannen die maandag aan het begin van de avond een 32-jarige vrouw hebben beroofd in Noord.