(advertentie)

Top of this page Skip navigation, go straight to the content

Oost

20 reacties

Op de Wibautstraat is gistermiddag een 29-jarige Amsterdammer in zijn auto aangehouden. De aanhouding vond plaats rond 15.30 uur en werd uitgevoerd door een arrestatieteam van de politie.

17 reacties

De identiteit van de man die vannacht werd geliquideerd in Zeeburg is bekend. Het gaat om Derkiaoui van der Meijden (34), bekend als 'Derk' of 'Pirki.'

23 reacties

Bij een schietpartij in Oost is maandagavond rond 23.20 uur een 34-jarige man neergeschoten, hij is vannacht in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

3 reacties

IJburg heeft al een Parents House voor gescheiden ouders, maar bewoners organiseren nu ook een cursus om scheiden te voorkomen.

1 reactie

Een echte volkssport zal het niet worden, maar aan het enthousiasme van de spelers zal het niet liggen. In het Flevopark in Oost spelen zij Zwerkbal, de tovenaarssport bekend van Harry Potter.

10 reacties

Ondanks een geluidsprotocol met strengere geluidsnormen dan vorige jaren, kreeg het stadsdeel 20 klachten binnen over Appelsap. Het muziekfestival vond afgelopen zaterdag plaats in het Oosterpark.

74 reacties

De vluchteling van actiegroep Hier zijn Wij, die sinds begin juli in een gekraakt pand aan de Linnaeushof verblijven, zullen dat zaterdagavond 18.00 uur verlaten. Een nieuwe locatie is in zicht.

0 reacties

Een vrouw is woensdagavond gewond geraakt bij een keukenbrand aan de C.J.K. van Aalstraat in Oost. Zij liep brandwonden op.

41 reacties

Een groep krakers heeft zondagavond rond 18.00 uur een buurthuis op het Ceramplein gekraakt.

14 reacties

Onder de titel 'heb je naaste lief' vond vanmiddag op het Krugerplein in Oost een dialoog plaats.