(advertentie)

Top of this page Skip navigation, go straight to the content

Oost

2 reacties

In Oost is de bouw van het oostelijke deel van het nieuwe centrumgebied Oostpoort van start gegaan. Eigenlijk zou dit al in 2011 opgeleverd worden, maar door de crisis moesten de plannen uitgesteld en herzien worden.

4 reacties

Een agent is dinsdagavond gewond geraakt nadat de politieauto waarin hij zat in botsing kwam met een personenauto. Het ongeluk gebeurde rond 20.45 uur op de Gooiseweg in Oost.

23 reacties

Een bezoeker van club Trouw is vannacht bestolen van zijn schoenen. Neal leende ze uit aan een meisje, die ze naar eigen zeggen wilde gebruiken om erop te dansen.

23 reacties

Op de Joodse begraafplaats in het Flevopark, wordt vandaag het 300-jarig bestaan van de vervallen rustplaats gevierd. Burgemeester Eberhard van der Laan ging in zijn toespraak in op een relletje dat voorafging aan de 'heropening'.

3 reacties

De rechtbank heeft geoordeeld dat een man wiens auto door de gemeente is weggesleept, de kosten voor het wegslepen niet hoeft te betalen. De rechter oordeelde dat het geldende parkeerverbod onduidelijk was.

8 reacties

De woning aan de PC Hooftstraat waar vorige maand een grote wietplantage werd aangetroffen, is vandaag dichtgetimmerd.

25 reacties

Een bijzonder filmpje op YouTube: twee jongens in een oude Ferrari racen door de Piet Heintunnel.

3 reacties

Een nieuw hoofdstuk in de discussie over de bomenkap in het Oosterpark. De leden van actiegroep Omsingeling Oosterpark, verzamelde zich vandaag voor het stadsdeelkantoor in Oost. Het protest was groots aangekondigd, de opkomst was minder.

0 reacties

Woonboten aan de Duivendrechtsevaart in Oost zitten midden in een conflict tussen de gemeenten Amsterdam en Ouder-Amstel.

2 reacties

Louis van Gaal heeft na maanden zoeken eindelijk een huurder gevonden voor zijn penthouse aan het IJ.