(advertentie)

Top of this page Skip navigation, go straight to the content

Zuid

1 reactie

Tienduizenden fanatiekelingen lopen morgen weer de longen uit hun lijf tijdens de Amsterdam Marathon. Eén van hen is de 59-jarige Bob Bock, die zijn honderdste marathon loopt.

13 reacties

De walvisactivisten van Sea Shepherd zijn verhuist. Ze vertrokken uit de Verenigde Staten en houden nu kantoor in de Alexander Boersstraat in Zuid.

4 reacties

De politie jaagt op twee overvallers die een kledingrek hebben gestolen.

2 reacties

De politie heeft vanochtend observatieposten geplaatst bij de synagoge in de Gerard Doustraat en op het Jacob Obrechtplein.

4 reacties

Ontwikkelingsorganisatie Oxfam Novib heeft een aantal bezoekers van het Vondelpark vorige week verrast met een chique etentje.

0 reacties

Drie maanden lang schilderde Dirk Hakze 57 schilderijen in het Beatrixpark. Het resultaat was een prachtig panorama.

7 reacties

Vanochtend rond 9.00 uur zijn een scooter en een taxi met elkaar in botsing gekomen op de Beethovenstraat. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van het Citizen Hotel op de Zuidas.

12 reacties

De man die die zondagochtend 14 september in zijn been werd geschoten in De Pijp, was eerder ook al het doelwit van een moordaanslag. Net als toen ontsnapte hij vorige maand ook ternauwernood, zoals te zien is op onderstaande beelden.

0 reacties

In een woning aan de Johannes Verhulststraat in Zuid is rond 17.30 uur brand uitgebroken. Volgens de brandweer woedde de brand in de schoorsteen van het pand.

2 reacties

De politie zoekt naar een verdachte man en vrouw in de buurt van het Gelderlandplein in Zuid.