(advertentie)

Top of this page Skip navigation, go straight to the content

Zuid

0 reacties

Er zijn extra veiligheidsmaatregelen getroffen om het concert van Acda en de Munnik zondag in het Vondelpark in goede banen te leiden. Op Facebook hebben bijna 40.000 mensen aangegeven het concert te bezoeken en dat zijn er te veel.

43 reacties

Het schoolbestuur van de Peetersschool in Zuid heeft aangifte gedaan. De zogenaamde 'Vluchtschool' is gekraakt door een groep vluchtelingen.

5 reacties

Twee foto's met een gezamenlijke waarde 50.000 euro zijn afgelopen vrijdagochtend gestolen uit de etalage van een galerie aan de Van Baerlestraat in Zuid.

29 reacties

Tweede Kamerleden Harm Beertema en Machiel de Graaf van de PVV willen dat minister Bussemaker (OCW) de subsidie voor de Vrije Universiteit (VU) stopzet om een islamitische gebedsruimte.

0 reacties

Van Lanschot wordt sponsor van het Van Gogh Museum. De bijdrage van de bank wordt gebruikt voor de financiering van het nieuwe entreegebouw van het museum.

9 reacties

De eigenaar van een hond moet van de rechtbank de helft betalen van de schade, nadat een paard te water raakte in het Vondelpark in 2012. Zijn loslopende hond sprong tegen het been van het paard, dat schrok en in het water belandde.

9 reacties

Een groepje krakers zou op woensdagavond rond 20.30 uur een lawaaidemonstratie hebben georganiseerd bij het politiebureau op de Leijenberghlaan in Zuid.

14 reacties

Een fietser is vrijdagmiddag in de Rijnstraat in Zuid bedreigd met een vuurwapen nadat hij werd aangereden door een automobilist.

0 reacties

Reizend theaterfestival De Parade is zoals elk jaar weer terug in het Martin Luther Kingpark in Zuid.

8 reacties

In de PC Hooftstraat is vannacht een grote hennepkwekerij aangetroffen.