(advertentie)

Top of this page Skip navigation, go straight to the content

Zuid

1 reactie

De jarenlange vernieuwing van het Rijksmuseum is klaar.

7 reacties

In de bosjes op het Goldstarterrein van de Zuidas wonen beschermde boomvalken en sperwers. Toch mag de gemeente de bosjes weghalen.

8 reacties

De Joodse gemeenschap in Buitenveldert heeft geld ingezameld om de 200 sektarische orthodoxen uit een speeltuin te krijgen.

11 reacties

De ANWB deelde gisteravond fietslampjes uit aan 'slecht verlichte' fietsers in De Pijp. 40 procent van de fietsers bleek slecht verlicht.

0 reacties

Op 31 oktober krijgen beelden in het Vondelpark een stem. Met een speciale app kunnen bezoekers dichter Vondel horen mopperen op zijn sokkel en nodigt de Stedemaagd je -nogal onvriendelijk- uit het park te betreden.

1 reactie

Tienduizenden fanatiekelingen lopen morgen weer de longen uit hun lijf tijdens de Amsterdam Marathon. Eén van hen is de 59-jarige Bob Bock, die zijn honderdste marathon loopt.

13 reacties

De walvisactivisten van Sea Shepherd zijn verhuist. Ze vertrokken uit de Verenigde Staten en houden nu kantoor in de Alexander Boersstraat in Zuid.

4 reacties

De politie jaagt op twee overvallers die een kledingrek hebben gestolen.

2 reacties

De politie heeft vanochtend observatieposten geplaatst bij de synagoge in de Gerard Doustraat en op het Jacob Obrechtplein.

4 reacties

Ontwikkelingsorganisatie Oxfam Novib heeft een aantal bezoekers van het Vondelpark vorige week verrast met een chique etentje.