(advertentie)

Top of this page Skip navigation, go straight to the content

Zuid

2 reacties

Bij een eenzijdig ongeval op de A10 Zuid is vanavond rond 21.00 uur ter hoogte van afrit Europaboulevard een auto op de kant beland.

7 reacties

Sinds vanmiddag kunnen schaatsliefhebbers weer dagelijks terecht op het Museumplein.

0 reacties

6 reacties

De koffer met munitie en handgranaten die woensdag bij toeval werd ontdekt in een woning in de Dintelstraat in Zuid, is mogelijk van de in 2007 geliquideerde Robert Knufman.

0 reacties

Demente ouderen en gehandicapte kinderen kunnen sinds donderdag terecht in het Snoezelcentrum, met ruimtes die alle zintuigen op een rustige manier prikkelen.

6 reacties

Buurtbewoners van De Pijp zijn boos omdat de gemeente niet van plan is een noodbrug aan te leggen tijdens renovatiewerkzaamheden aan de Brandweerbrug. De brug over de Boerenwetering gaat eind volgend jaar voor tien maanden dicht.

1 reactie

35 reacties

Op de Strawinskylaan in Zuid is een tram in botsing gekomen met een auto .

4 reacties

Nabestaanden en betrokkenen herdenken maandag in de RAI de slachtoffers van de vliegramp met vlucht MH17 in Oost-Oekraïne. De Nationale Herdenking, die om 13.00 uur begint, gaat over geborgenheid en verbinding.

1 reactie

Er is vanavond brand uitgebroken in zorgcentrum d'Oude Raai in de Ferdinand Bolstraat. De brandweer heeft laten weten dat de brand inmiddels geblust is.