(advertentie)

Top of this page Skip navigation, go straight to the content

Zuid

15 reacties

Bewoners van ongeveer 40 woningen in de de laagbouw in het Hilwiscomplex aan het Victorieplein zijn radeloos. De stookkosten zijn weer hoger dan de voorgaande jaren.

1 reactie

Sportwethouder Eric van der Burg gaat het Olympisch Stadion in 2015 en 2016 financieel steunen. Hoe groot het subsidiebedrag is, is nog niet bekend.

0 reacties

Cabaretier en tekstschrijver Seth Gaaikema is maandag begraven op Zorgvlied. In het bijzijn van familie, vrienden, bekenden en fans werd hij naar zijn laatste rustplaats gebracht. Gaaikema stierf vorige week op 75-jarige leeftijd aan hartproblemen.

10 reacties

Een 25-jarige man is gisteren veroordeeld tot zes maanden onvoorwaardelijke gevangenisstraf na een schietpartij in 2007 aan de Ruysdaelkade.

1 reactie

De jarenlange vernieuwing van het Rijksmuseum is klaar.

7 reacties

In de bosjes op het Goldstarterrein van de Zuidas wonen beschermde boomvalken en sperwers. Toch mag de gemeente de bosjes weghalen.

9 reacties

De Joodse gemeenschap in Buitenveldert heeft geld ingezameld om de 200 sektarische orthodoxen uit een speeltuin te krijgen.

11 reacties

De ANWB deelde gisteravond fietslampjes uit aan 'slecht verlichte' fietsers in De Pijp. 40 procent van de fietsers bleek slecht verlicht.

0 reacties

Op 31 oktober krijgen beelden in het Vondelpark een stem. Met een speciale app kunnen bezoekers dichter Vondel horen mopperen op zijn sokkel en nodigt de Stedemaagd je -nogal onvriendelijk- uit het park te betreden.

1 reactie

Tienduizenden fanatiekelingen lopen morgen weer de longen uit hun lijf tijdens de Amsterdam Marathon. Eén van hen is de 59-jarige Bob Bock, die zijn honderdste marathon loopt.