(advertentie)

Top of this page Skip navigation, go straight to the content

Zuidoost

2 reacties

Een arrestatieteam is maandagavond en -nacht enkele uren bezig geweest om een verwarde man van het dak van een flat aan de Tefelenstraat in Zuidoost te halen.

4 reacties

Bij een stomerij aan het Bijlmerplein heeft maandagmiddag korte tijd een brandje gewoed. Vijf mensen ademden rook in.

36 reacties

Een asielzoeker, die verbleef in de Vluchtgarage aan de Kralenbeek in Zuidoost, is zondag overleden. De man zou na een vechtpartij in coma geraakt zijn. Er zijn twee verdachten aangehouden.

2 reacties

Bij een steekpartij op het Holendrechtplein in Zuidoost is in de van nacht zondag op maandag rond 00:00 uur een man gewond geraakt. Het slachtoffer werd in zijn buik gestoken.

2 reacties

Vandaag werd rond de Gaasperplas de eerste editie van Dirt Maniacs gehouden.Een soort mix van apenkooien, hardlopen en een hindernisbaan met modder, heel veel modder. Zo'n tweeduizend volwassenen onderwierpen zich er vrijwillig aan.

2 reacties

In een nog maar voor de helft gevulde Arena heeft Siem de Jong zondag afscheid van Ajax genomen. Trainer Frank de Boer bedankte de naar Newcastle United vertrokken speler voor zijn aandeel in vier landstitels op rij.

0 reacties

0 reacties

In de keuken van een verzorgingstehuis aan de Kortvoort in Zuidoost is vanavond brand uitgebroken. Drie personen ademden rook in.

23 reacties

Een grote groep motorrijders herdenkt vrijdagmiddag de afgelopen zaterdag om het leven gekomen motorrijder 'Lio'

3 reacties

De komende tijd komen er steeds meer kunstwerken op lelijke gebouwen in de Bijlmer.