(advertentie)

Top of this page Skip navigation, go straight to the content

Zuidoost

3 reacties

Op last van de burgemeester is vandaag een woning aan de Leerdamhof in Zuidoost dichtgetimmerd.

35 reacties

Buurtbewoners en organisatoren zien de plannen van de VVD om het Kwaku-festival compacter te maken niet zitten. 'Doordeweeks moet ik werken. Oprotten met de VVD.'

15 reacties

De directie van het Altra College, een school voor leerlingen met problemen, is boos omdat de gemeente een verslavingskliniek naast de school wil openen.

17 reacties

De politie is op zoek naar deze twee mannen die op 13 juni geprobeerd hebben in te breken in een woning aan de George Sandstraat in Zuidoost.

2 reacties

Een arrestatieteam is maandagavond en -nacht enkele uren bezig geweest om een verwarde man van het dak van een flat aan de Tefelenstraat in Zuidoost te halen.

4 reacties

Bij een stomerij aan het Bijlmerplein heeft maandagmiddag korte tijd een brandje gewoed. Vijf mensen ademden rook in.

36 reacties

Een asielzoeker, die verbleef in de Vluchtgarage aan de Kralenbeek in Zuidoost, is zondag overleden. De man zou na een vechtpartij in coma geraakt zijn. Er zijn twee verdachten aangehouden.

2 reacties

Bij een steekpartij op het Holendrechtplein in Zuidoost is in de van nacht zondag op maandag rond 00:00 uur een man gewond geraakt. Het slachtoffer werd in zijn buik gestoken.

2 reacties

Vandaag werd rond de Gaasperplas de eerste editie van Dirt Maniacs gehouden.Een soort mix van apenkooien, hardlopen en een hindernisbaan met modder, heel veel modder. Zo'n tweeduizend volwassenen onderwierpen zich er vrijwillig aan.

2 reacties

In een nog maar voor de helft gevulde Arena heeft Siem de Jong zondag afscheid van Ajax genomen. Trainer Frank de Boer bedankte de naar Newcastle United vertrokken speler voor zijn aandeel in vier landstitels op rij.