(advertentie)

Top of this page Skip navigation, go straight to the content

Zuidoost

0 reacties

Ze houdt van Amsterdam en dan met name van coffeeshops. Maar goede kans dat Miley Cyrus haar concert in de Ziggo Dome moet afzeggen en dus niet naar de stad komt op 2 mei.

5 reacties

Ze zijn ten einde raad en vooral ook heel erg boos. Bewoners van het Kantershof in Zuidoost vrezen voor ongelukken nu een fietstunnel onder de A9 door verdwijnt.

5 reacties

Het GVB zet extra nachtbussen in om de steeds groter wordende groep uitgaanspubliek vanaf de Arena Boulevard veilig thuis te krijgen.

19 reacties

Een groep boze chauffeurs van TCA demonstreert woensdagmiddag bij het hoofdkantoor van het taxibedrijf aan het Wisseloordplein.

7 reacties

Mocht Ajax zondag kampioen worden, dan wordt het na de wedstrijd om 20.00 uur op het Arenapark naast de Arena gehuldigd.

18 reacties

Een onbekende in Zuidoost heeft een hekel aan moestuintjes en bestrooit de plantjes met zout.

6 reacties

Rond 22.15 uur maandagavond is er een man neergestoken aan de Kantershof in Zuidoost.

8 reacties

Een vrouw is vanavond met haar fiets onder een auto terecht gekomen op de Soestdijkstraat in Zuidoost.

9 reacties

Het was nog nooit zo druk rond de Arena Boulevard als vandaag. Meer dan 100.000 man gingen of gaan nog naar Ajax, Holland Zingt Hazes, de Backstreet Boys en Cirque Du Soleil.

30 reacties

Jason 'Jayjay' D. is niet de dader van de fatale schietpartij in Zuidoost, maar juist slachtoffer. Dat zegt zijn advocaat, Gerald Roethof, tegen AT5.