(advertentie)

Top of this page Skip navigation, go straight to the content

Zuidoost

1 reactie

Met twee helikopters en een heleboel politieauto's zijn vanmiddag twee autodieven opgepakt in Zuidoost.

12 reacties

De gemeente heeft opnieuw cameratoezicht ingezet om een agressieve buurtbewoner in de gaten te houden. Ditmaal gaat het om een camera in de Tweede Kekerstraat in Zuidoost.

41 reacties

Het is nog maar de vraag of de 28-jarige Marvin ooit weer normaal kan lopen. Begin augustus werd hij 'onterecht' door een politieagent in zijn been geschoten op het Anton de Komplein in Zuidoost.

6 reacties

De man die zaterdagavond in zijn lies werd geschoten op de Dolingadreef in Zuidoost, is betrokken bij Wij Zijn Hier.

13 reacties

Aan de Kagelinkkade Zuidoost is maandagmiddag een 66-jarige man om het leven gekomen bij een poging zijn kat uit het water te redden.

19 reacties

Omdat ov-bedrijf Connexxion maar twee extra bussen had ingezet, was het vannacht complete chaos toen honderden feestgangers naar huis wilden.

9 reacties

In een parkje bij de Dolingadreef in Zuidoost is zaterdagavond rond 22.30 uur een man gewond geraakt bij een schietpartij. Het slachtoffer werd in zijn lies geraakt.

13 reacties

De politie heeft afgelopen vrijdag drie jongens aangehouden die verdacht worden van een inbraak aan de Maldenhof in Zuidoost. Een 16-jarige verdachte was zijn schooltas in het huis vergeten.

2 reacties

Oud-Ajacied Siem de Jong was vandaag weer even in en rond de Arena te vinden. Hij mocht het startschot geven op de Ajax Foundation Run.

0 reacties

Voor het eerst werd vandaag in en rond de Arena de Ajax Foundation Run gehouden. Aan de hardloopwedstrijd deden ook veel prominente ex-sporters mee, die er niet allemaal genoeg conditie voor hadden.