(advertentie)

Top of this page Skip navigation, go straight to the content

Hard nieuws

34 reacties

De politie heeft dinsdagmiddag de lichamen gevonden van twee Britse mannen in een hotelkamer in Zuid. De dood heeft vermoedelijk te maken met het snuiven van witte heroïne, meldt de politie. De slachtoffers zijn 20 en 21 jaar oud.

1 reactie

Nog drie vrouwen hebben zich gemeld naar aanleiding van berichtgeving over een verkrachter die actief is in Osdorp. Zij zouden met de man in aanraking zijn gekomen.

0 reacties

Restaurant La Galleria aan de Osdorper Ban is vandaag op last van de burgemeester voor onbepaalde tijd gesloten.

2 reacties

Een 80-jarige vrouw is woensdagavond 12 november in haar woning op de Nieuwe Keizersgracht slachtoffer geworden van een babbeltruc. De vrouwen wisten met een smoes bij haar binnen te komen.

0 reacties

De vermiste 16-jarige Abel Fehres uit Hoorn verblijft mogelijk in Amsterdam.

1 reactie

In Zuidoost zijn vannacht rond dezelfde tijd twee auto's in vlammen opgegaan.

5 reacties

Een auto op een parkeerplaats aan het Remmerdenplein is woensdagochtend vroeg in vlammen op gegaan. De brand ontstond rond 05.15 uur.

3 reacties

Een pizzakoerier is vanavond licht gewond geraakt bij een aanrijding op de Metaalbewerkerweg in Noord.

10 reacties

De voortvluchtige dader van een steekpartij op 4 oktober in het centrum van Antwerpen houdt zich mogelijk schuil in Amsterdam.

11 reacties

Amsterdam stevent op een recordaantal meldingen van 'moderne slavernij' af. 'De slavernij is officieel afgeschaft maar bestaat nog steeds. Het gebeurt onder onze ogen.'