(advertentie)

Top of this page Skip navigation, go straight to the content

Hard nieuws

2 reacties

De politie is op zoek naar twee mannen die op 14 april een tankstation aan het Stadionplein overvielen. Bij hun overval gebruikten de mannen vuurwapens.

1 reactie

Een man is vanavond gewond geraakt nadat hij in de Torensteeg, tussen de Spuistraat en het Singel, in zijn been gestoken werd.

5 reacties

Overvallen op juweliers worden regelmatig opgelost maar wat gebeurt er eigenlijk met de buit? Officier van Justitie Willem Nijkerk zegt dat er vanuit het OM weinig zicht is op de doorverkoop van gestolen waar.

9 reacties

Naast het vertrouwde Bureau 020 komt AT5 met een nieuw programma over de misdaad in Amsterdam: Misdaad BV.

6 reacties

Toeristen die hun auto op en rond het Timorplein in Oost parkeren, zijn de laatste tijd vaak het slachtoffer van autokrakers.

5 reacties

In Noord is vandaag een fietsendief gepakt na een aanwijzing van een getuige. De politie is nu op zoek naar de eigenaar van de fiets.

6 reacties

De strafzaak tegen de 21-jarige Dervis A., verdacht van onder meer ontucht met twee minderjarige jongens, wordt achter gesloten deuren behandeld. Dat heeft de rechtbank in Amsterdam dinsdag bepaald, bij de start van het proces.

18 reacties

Honderden toeristen zijn in de maand juli betrapt terwijl ze in hun auto sliepen.

5 reacties

De man die maandagochtend op een bedrijventerrein aan de Durbanweg ernstig gewond raakte bij een bedrijfsongeval, is in het ziekenhuis overleden

1 reactie

Een etage van het Paleis van Justitie aan 't IJ is ontruimd nadat er sprake was van rookontwikkeling.