(advertentie)

Top of this page Skip navigation, go straight to the content

Over AT5

Blijf continu op de hoogte van de laatste headlines en kies zelf de berichten die je wilt lezen.

RSS

Het laatste AT5 Nieuws uit Amsterdam en omstreken is nu ook via de RSS feed te krijgen.

Social Media

Alle nieuwsberichten op AT5 zijn direct te delen op: Facebook, Twitter en Google+. Alle video is zijn met behulp van embed code direct op je eigen website te plaatsen. Volg ook AT5 op de belangrijkste sociale netwerken:

Facebook - TwitterLinkedIn - Google+

  Nieuwsbrief

  Om je te abonneren op de AT5 Nieuwsbrief moet je in de header van de site klikken op het envelopje (mail-icoontje) en jouw e-mailadres invullen. In jouw inbox ontvang je eerst een e-mail ter bevestiging. Na jouw akkoord kun je de nieuwsbrief tegemoet zien. De AT5 Nieuwsbrief verschijnt van maandag t/m vrijdag (alleen op werkdagen).

  Gespot en upload

  AT5 Gespot is de niet-journalistieke verzamelplaats van al het nieuws waar JIJ bij bent. Ben je ooggetuige of wil je jouw mooiste Amsterdam-momenten delen, stuur dan je foto's en/of video's in. Gebruik daarvoor het uploadformulier op www.at5.nl/upload.

  Commentaar

  Bezoekers van deze website worden van harte uitgenodigd om commentaar te leveren op nieuws- en Gespot-items. Het heeft de voorkeur als je je daarvoor eerst registreert, maar dat is niet verplicht. Voor het plaatsen van commentaar gelden de AT5 Huisregels.

  APP

  De AT5 app is beschikbaar in de Andriod Market en in de AppStore