AT5 viert deze maand z'n 25e verjaardag

Op zaterdag 1 april is het precies 25 jaar geleden dat AT5 voor het eerst te zien was. Daarom staat deze hele maand in het teken van 25 jaar AT5

Zo zie je in april verspreid door de maand nog één keer de mooiste, ontroerendste, bijzonderste en grappigste AT5-programma’s voorbijkomen. 

Denk bijvoorbeeld aan een compilatie van Kort Amsterdams, nog één keer de Champions League winnen met Ajax, De Zwoele Stad met Theo van Gogh en een lang interview met Johan Cruijff. Maar ook diverse oude afleveringen van Duivels, De Straten van Amsterdam, historische nieuwsbulletins en showbizz-momenten passeren de revue.

Een overzicht van de programma's die we deze week uitzenden zie je hier!

Speciale afleveringen van De Straten van Amsterdam
Naast dit feestelijke weekend zie je de hele maand april programma’s die in het teken staan van 25 jaar AT5. Zo maakt De Straten van Amsterdam een aantal thema-uitzendingen met oud-presentatoren en -medewerkers.

Maandag 03-04: Mariëlle Tweebeeke, Job Cohen
Woensdag 05-04: Diverse oud-cameramannen
Maandag 10-04: Pieter 
Woensdag 12-04: Ivette Forster
Maandag 17-04: Sacha de Boer, Rik van de Westelaken
Woensdag 19-04: Hidde van Warmerdam & Barbara Barend

De Uitzendingen zijn te zien om 16:15, 19:15 en 22:15.

AT5 Trakteert
Ook deelt AT5 diverse lekkere traktaties uit. Want, wie jarig is, trakteert! De afgelopen weken riepen we Amsterdammers op om stadsgenoten die een hart onder de riem verdienen te nomineren. In april brengen we elke dag een taart langs bij een Amsterdammer die het verdient om in het zonnetje te worden gezet.

Ook op social media viert AT5 z’n verjaardag. De leukste bloopers, de opvallendste uitspraken, de grootste nieuwsgebeurtenissen. Je ziet ze deze maand allemaal terug op onze Facebookpagina.