Bouw Woon Leef

Dagelijks wordt er in Amsterdam gebouwd, ingericht, heringericht, gesloopt of getransformeerd. Waar, hoe, waarom en voor wie? Daar geeft Bouw Woon Leef antwoord op.

Bouw Woon Leef trekt deze maand de polder in. Op zoek naar polderpioniers in Lelystad en Almere. In deze steden is het namelijk mogelijk te bouwen waar en wat je maar wil.

Bouw Woon Leef in Pakhuis de Zwijger
Bouw Woon Leef wordt iedere maand afgesloten met een meet up over stedelijke ontwikkeling in Pakhuis de Zwijger. De toegang is gratis.

Uitzendtijden
Bouw Woon Leef over Polderpionieren is vanaf dinsdag 25 april te zien om 19.45 uur en 23.45 uur, op woensdag om 15.45 en op zaterdag om 22.15 uur.

Facebook
Op onze Facebookpagina krijg je de laatste updates over werkzaamheden in Amsterdam, interessante discussieonderwerpen en leuke of mooie verhalen over ons thema.

Twitter
Praat mee op Twitter met #bouwwoonleef

Bouw Woon Leef is een samenwerking tussen AT5, Gemeente AmsterdamBouwinvestAmsterdam Woont, Metropool Regio Amsterdam, Wonam en BPD. Heb je vragen of tips voor ons programma? Neem dan contact met ons op via bouwwoonleef@at5.nl

 

Bekijk hier onze video's over polderpionieren in Almere & Lelystad.