Bouw Woon Leef

Dagelijks wordt er in Amsterdam gebouwd, ingericht, heringericht, gesloopt of getransformeerd. Waar, hoe, waarom en voor wie? Daar geeft Bouw Woon Leef antwoord op.

Deze maand nemen we een kijkje in Nieuw West, het stadsdeel waar wonen nog enigszins betaalbaar is. Daarnaast komt een aanzienlijk deel van de 50.000 woningen die in 2025 moeten zijn gebouwd in Nieuw-West. Is Nieuw-West het Nieuwe Amsterdam?

Bouw Woon Leef in Pakhuis de Zwijger
Bouw Woon Leef wordt iedere maand afgesloten met een meet up over stedelijke ontwikkeling in Pakhuis de Zwijger. De toegang is gratis. Donderdag 30 maart kun je meepraten over Nieuw-West, het stadsdeel van de toekomst. Bekijk het hele programma hier.

Uitzendtijden
Bouw Woon Leef over Booming Nieuw-West is vanaf dinsdag 28 maart te zien om 19.45 uur en 23.45 uur, op woensdag om 15.45 en op zaterdag om 22.15 uur.

Facebook
Op onze Facebookpagina krijg je de laatste updates over werkzaamheden in Amsterdam, interessante discussieonderwerpen en leuke of mooie verhalen over ons thema.

Twitter
Praat mee op Twitter met #bouwwoonleef

Bouw Woon Leef is een samenwerking tussen AT5, Gemeente AmsterdamBouwinvestAmsterdam Woont, Metropool Regio Amsterdam, Wonam en BPD. Heb je vragen of tips voor ons programma? Neem dan contact met ons op via bouwwoonleef@at5.nl

 

Bekijk hier onze video's over Booming Nieuw-West.