(advertentie)

Top of this page Skip navigation, go straight to the content

Sport

0 reacties

Anwar El Ghazi begon vanavond bij Ajax in de basis en was een groot gedeelte van de eerste helft erg dreigend vanaf de rechter flank. Die dreiging werd zelfs in een doelpunt omgezet, nadat hij een inzet van Arek Milik kon intikken.

0 reacties

Stefano Denswil mocht na lange tijd eindelijk weer eens een competitiewedstrijd van Ajax in de basis starten. Die plek ging ten koste van de aanvoerder van Ajax, Niklas Moisander. De Fin zou mogelijk in de winter bij Ajax vertrekken.

1 reactie

Niki Terpstra en Yoeri Havik hebben zaterdagavond de 22e editie van de Zesdaagse van Amsterdam op hun naam gebracht.

2 reacties

Ajax heeft zaterdagavond voor eigen publiek met 3-1 van Go Ahead Eagles gewonnen. Arkadiusz Milik had een redelijk aandeel in de zege.

1 reactie

Reggie Keely is alweer weg bij het Amsterdamse BC Apollo. De 23-jarige basketballer kreeg een contract aangeboden bij de Hongaarse club Sopron.

8 reacties

Hij is nog maar 15 jaar en speelt nu al op het hoogste niveau in Noorwegen. Logisch dat alle Europese topclubs Martin Ödegaard begeren. Maar volgens Frank de Boer kan de middenvelder het best naar Ajax komen.

3 reacties

Het daklozenteam uit Zuidoost dat naar het wereldkampioenschap straatvoetbal voor daklozen mocht, is gesneuveld in de kwartfinales.

1 reactie

Niklas Moisander moet vanavond tegen Go Ahead Eagles op de bank plaatsnemen. Stefano Denswil vervangt hem en Nicolai Boilesen neemt de aanvoerdersband over.

0 reacties

Met nog één avond koers voor de boeg zijn er nog drie koppels die kans maken op de eindzege in de Zesdaagse van Amsterdam.

6 reacties

Nee, Lasse Schöne heeft na de nederlaag tegen Barcelona niet echt lekker geslapen. Terwijl de Deense international toch behoorlijk gesloopt was. 'Ik ben zelden zo moe geweest na één helft voetballen'.