(advertentie)

Top of this page Skip navigation, go straight to the content

Sport

0 reacties

Dernyrijder Cees Stam is ontslagen uit het ziekenhuis. Stam lag een aantal weken in het ziekenhuis na een ernstige val tijdens de Zesdaagse van Amsterdam.

2 reacties

Ajax moet het waarschijnlijk lang zonder Nicolai Boilesen stellen. De Deense verdediger heeft dinsdag een ogenschijnlijk zware knieblessure opgelopen in de uitwedstrijd tegen Paris Saint-Germain in de Champions League.

5 reacties

Trainer Frank de Boer was dinsdagavond maar een klein half uurtje tevreden over het spel van Ajax tegen Paris Saint-Germain in de Champions League.

6 reacties

Na de 1-1 van Klaassen leek Ajax in Parijs even op een mooi resultaat af te stevenen. Maar in de slotfase was het PSG dat de wedstrijd naar zich toe trok.

2 reacties

De Franse politie is in groten getalen aanwezig bij het Parc des Princes stadion van Paris Saint-Germain, de fans zijn nog nergens te bekennen.

1 reactie

In Parijs was het gisteravond al onrustig met de arrestatie van tientallen Ajax-fans. Supportersgroep De Meersche Helden reisde in het holst van de nacht per bus naar Parijs en dat was eigenlijk best gezellig.

20 reacties

Aan de vooravond van de Champions League-wedstrijd tegen PSG zijn 95 Ajax-supporters opgepakt in Parijs.

1 reactie

Jong Ajax trad vandaag in de Jupiler League aan tegen koploper NEC. Na de late openingstreffer leek Ajax de drie punten in Amsterdam te houden maar diep in blessuretijd maakte NEC gelijk.

2 reacties

Paris Saint-Germain heeft maandag in de aanloop naar het duel in de Champions League tegen Ajax opnieuw twee spelers zien afhaken.

6 reacties

Frank de Boer is er al wel uit wie hij dinsdag tegen Paris Saint-Germain opstelt op de plek van de geschorste verdediger Joël Veltman. Maar wie dat is, dat vertelt hij nog even niet.