(advertentie)

Top of this page Skip navigation, go straight to the content

Sport

1 reactie

Scheidsrechter Bas Nijhuis leidt zondag de bekerfinale tussen PEC Zwolle en Ajax.

10 reacties

Het loopt nou niet echt storm voor de bekerfinale in De Kuip, tot nu heeft Ajax 8.000 kaarten voor de eindstrijd tegen PEC Zwolle verkocht.

5 reacties

Wielrenner Niki Terpstra heeft met zijn overwinning in Parijs-Roubaix dit weekend nogal wat losgemaakt, ook in Amsterdam. Er wordt nu geopperd een rondvaart door de grachten voor Terpstra te organiseren.

7 reacties

Ajax-trainer Frank de Boer ziet een terugkeer van oud-Ajacieden Rafael van der Vaart en Wesley Sneijder op het middenveld van Ajax niet zo snel gebeuren.

1 reactie

Voetbalclub AFC was 119 jaar lang een mannenclub, maar daar komt verandering in. Vanaf seizoen 2014/2015 voetballen er ook vrouwen bij de club.

1 reactie

Niklas Moisander lijkt klaar voor de bekerfinale van Ajax tegen PEC Zwolle. De Fin trainde maandag voluit mee.

1 reactie

In de binnenstad en rond de Arena zijn er gisteren ongeveer 50 mensen gearresteerd, daarvan zitten er vandaag nog zeven vast.

3 reacties

'Een grote stap in de goede richting. Eén die je bijna niet meer kunt weggeven'. Dat zegt Joël Veltman over de overwinning op ADO Den Haag, zondagavond in de Arena.

3 reacties

Volgens Ajax-doelman Jasper Cillessen is er geen man overboord. Ajax is officieus landskampioen en heeft uitzicht op de dubbel, als op 20 april ook de beker gewonnen wordt.

9 reacties

Ajax won vanmiddag met 3-2 van ADO Den Haag, maar de kampioensschaal ging weer meet met de KNVB.