(advertentie)

Top of this page Skip navigation, go straight to the content

Sport

0 reacties

Paris Saint-Germain is al zeker van overwintering in de Champions League. Maar de Fransen zijn zeker niet van plan er in de twee resterende wedstrijden een potje van te maken, dus ook niet tegen Ajax.

11 reacties

Johan Cruijff plaatst in zijn wekelijkse column in De Telegraaf een kritische kanttekening bij het spel van Ajax-aanvaller Ricardo Kishna.

0 reacties

De turnsters van Turnz Amsterdam Gymnastics hebben zondag in het Sportcentrum Ookmeer het Nederlands teamkampioenschap gewonnen.

1 reactie

Frank de Boer heeft Stefano Denswil opgenomen in zijn selectie voor het Champions Leagueduel van dinsdag met Paris Saint-Germain.

0 reacties

Ajax krijgt dinsdag bij de vijfde groepswedstrijd in de Champions League tegen Paris Saint-Germain te maken met een Sloveense scheidsrechter.

1 reactie

Ondanks het vooral in de eerste helft erg tegenvallende Ajax is Davy Klaassen niet negatief gestemd over de komende wedstrijd in de Champions League tegen Paris Saint Germain. 'Ik denk dat we daar wel klaar voor zijn.'

9 reacties

In tegenstelling tot Ajax speelde Ricardo Kishna wel uitstekend tegen Heerenveen. Een schitterende assist, een goede goal na sterk doorjagen en een krankzinnig mooie panna maakte hem tot man van de wedstrijd.

6 reacties

Trainer Frank de Boer was zaterdag niet tevreden over het vertoonde spel in het duel tussen Ajax en sc Heerenveen (4-1). 'Dat het beter moet, dat lijkt me duidelijk', zei hij.

4 reacties

Ajax heeft zaterdag voor eigen publiek met 4-1 van sc Heerenveen gewonnen. De club maakte pas het verschil toen de tegenstander met een man minder speelde.

13 reacties

De supporters in Vak 410 protesteren zaterdagavond in de Arena met spandoeken tegen de noodverordening die geldt tijdens de wedstrijd tegen PSG.