(advertentie)

Top of this page Skip navigation, go straight to the content

Sport

0 reacties

Ajax heeft vanavond de groepsfase van de Champions League geopend met een gelijkspel tegen Paris Saint-Germain (1-1)

0 reacties

Aan de 0-1 van Paris Saint-Germain ging een overtreding van een Parijse aanvaller vooraf. Dat zei verdediger Nicolai Boilesen direct na de eerste Champions League-ontmoeting van Ajax.

0 reacties

Niklas Moisander vond Ajax 'oké' spelen in de eerste helft van het Champions League duel met Paris Saint-Germain, en zag de gelijkmaker dan ook aankomen.

0 reacties

Frank de Boer was na afloop van het thuisduel van Ajax met Paris Saint-Germain (1-1) in de Champions League eigenlijk alleen tevreden met het het optreden van zijn ploeg in de tweede helft.

0 reacties

Lasse Schöne mist zondag mogelijk de uitwedstrijd van Ajax tegen Feyenoord.

0 reacties

Kolbeinn Sigthorsson keert vanavond terug in de basisformatie van Ajax.

0 reacties

Ajaxfans lopen niet bepaald over van vertrouwen voor het duel met Paris Saint Germain van vanavond.

0 reacties

De selectie van Paris Saint Germain, vanavond de tegenstander van Ajax in de Champions League, maakte vanochtend een wandeling door de stad.

4 reacties

De organisatie van de Dam tot Damloop waarschuwt vandaag voor warmte. Op zowel zaterdag, tijdens de Damloop by night, als zondag bij de Dam tot Damloop zelf, loopt de temperatuur op tot 20 graden.

3 reacties

De Nieuwmarkt is klaar voor de ontvangst van de supporters van Paris Saint-Germain. Op het plein is het nu nog rustig, maar daar zou snel verandering in kunnen komen.