(advertentie)

Top of this page Skip navigation, go straight to the content

Stad & Bestuur

3 reacties

De vrienden van Fatih, de jongen die in de nacht van vrijdag op zaterdag onder een tram kwam en overleed, organiseerden vandaag een herdenking voor hem.

8 reacties

De Bijenkorf op de Dam gaat flink op de schop. Het warenhuis gaat twee keer zoveel ruimte maken voor dure merken als Prada en Gucci.

6 reacties

Rond 20.50 uur zaterdagavond heeft de brandweer een politieauto gecontroleerd waar rook van het rechter achterwiel afkwam.

3 reacties

Bij de Dierenambulance zijn vandaag een Aziatische Jachtspin en een skink binnengekomen. Het duo is in een meubelkist uit Sri Lanka meegereisd naar Nederland.

4 reacties

Bewoners van de Buiksloterdijk in Noord zijn helemaal klaar voor de Dam tot Damloop van morgen.

34 reacties

Muziekcentrum MuzyQ aan het Atlantisplein in Oost is beklad met onder meer een oproep om de terroristische organisatie Islamitische Staat te steunen.

4 reacties

NS-topman Timo Huges vindt de ov-chipkaart maar niets. 'Reizen met de ov-chipkaart is soms een hele opgave en de vorm van betaling is niet meer van deze tijd.'

4 reacties

De gemeente betreurt het dat Woonzorg Nederland geen vervangende woonruimte biedt aan ongeruste bewoners van Louweshoek de asbestsanering van het complex.

7 reacties

De burgemeesters Van der Laan en Aboutaleb wilden graag vrouwen en kinderen uitnodigen in het uitvak bij wedstrijden tussen Ajax en Feyenoord. Zo hoopten zij de verhoudingen tussen de fans weer enigzins te normaliseren, zei Van der Laan op AT5.

6 reacties

Er is in de begroting geen extra geld uitgetrokken voor structurele opvang voor uitgeprocedeerde asielzoekers om de onderhandelingspositie met het Rijk niet te ondermijnen.