(advertentie)

Top of this page Skip navigation, go straight to the content

Stad & Bestuur

2 reacties

Bewoners van De Pijp zijn bang dat het karakter van hun buurt enorm verandert door de komst van de 'Rode Loper'.

0 reacties

Volgens bronnen van De Telegraaf zijn er 34 Amsterdammers vertrokken om mee te doen met de jihad in het Midden-Oosten.

0 reacties

Ondanks het ongeluk waarbij dinsdag Cees Stam ernstig gewond raakte, zat kleinzoon Yoeri Havik woensdagavond toch weer op de fiets. 'Het is wel moeilijker dan ik had gedacht om mijn hoofd erbij te houden.'

3 reacties

Automobilisten op het Damrak kunnen vanaf maandag 27 oktober niet meer linksaf de Prins Hendrikkade oprijden.

3 reacties

Tattookoning Henk Schiffmacher heeft een boek geschreven over zijn eigen mooiste, gekste en meest bijzondere tattoos. Het boek, genaamd Getekend, werd woensdag gepresenteerd.

23 reacties

Een sociale huurwoning is in de toekomst voor een deel van de Amsterdammers niet meer te betalen. Dat zegt Bastiaan van Perlo van Huurdersvereniging Amsterdam.

9 reacties

Het virtuele lokmeisje Sweetie heeft er deze week voor gezorgd dat in Australië een pedofiel is veroordeeld. Sweetie, een levensechte virtuele vertoning van een 10-jarig Filipijns meisje, is bedacht en gemaakt door Amsterdamse ontwerpers.

11 reacties

Als het aan GroenLinks en D66 ligt gaat de gemeente zo snel mogelijk zelf wiet telen. Ze vinden het huidige gedoogbeleid hypocriet en voelen zich gesteund door een gerechtelijke uitspraak in Groningen.

1 reactie

Het wielrenevenement de Zesdaagse van Amsterdam is vanavond mogelijk in versoberde vorm, wegens het ernstige ongeval met derny-rijder Cees Stam dinsdagavond.

10 reacties

Wethouder Kajsa Ollongren gaat proberen subsidie terug te krijgen van het failliete MC Theater in de Westergasfabriek.