(advertentie)

Top of this page Skip navigation, go straight to the content

Stad & Bestuur

4 reacties

Een cameraploeg van de NOS, die aan het filmen was op het Krugerplein, is vandaag bestolen van een camera en statief.

45 reacties

Als de gemeente niet snel ingrijpende maatregelen neemt worden binnen afzienbare tijd de grenzen van de (toeristische) groei bereikt en wordt de stad 'vies, vuig en te vol'.

2 reacties

Greenpeace-schip Artic Sunrise is, nadat het driehonderd dagen aan de ketting lag in Rusland, weer op weg terug naar de stad.

5 reacties

De groep stadsnomaden die sinds april op het terrein van het Magneetfestival verbleef is vrijdagmorgen vertrokken.

13 reacties

Het protest tegen de oorlog in Gaza dat voor komende zondag gepland staat is verplaatst van de Dam naar het Museumplein.

0 reacties

De landelijke 'filezwaarte' steeg in juli met 35 procent in vergelijking met dezelfde maand vorig jaar. De snelwegen in en rond de stad hoorden bij de drukste plekken van het land.

0 reacties

Deze hele week besteedt AT5 volop aandacht aan de Gay Pride. Vrijdag en zaterdag zie je op AT5 en AT5.nl een uitgebreid verslag van alle feesten in de stad!

11 reacties

Per 1 augustus verdwijnt een fors aantal van de teletekstpagina's van AT5. We zullen dan alleen de tien belangrijkste nieuwsberichten publiceren. Per 1 januari 2015 is het helemaal voorbij met teletekst.

15 reacties

Bij de GGD komen nogal wat klachten binnen van bewoners rond het Oosterpark die last hebben van grote zwermen halsbandparkieten die in het park wonen.

16 reacties

Moskeeën in Nederland gaan in preken oproepen tot tolerantie. Dat maakten de Raad van Moskeeën en de Unie van Marokkaanse Moskeeën Nederland bekend in de nacht van donderdag op vrijdag.