(advertentie)

Top of this page Skip navigation, go straight to the content

Zakelijk

16 reacties

Dat de Amerikaanse koffieketen Starbucks zijn Europese hoofdkantoor verplaatst van Amsterdam naar Londen moet een ,,wake-up call'' zijn voor de politiek.

2 reacties

Verschillende telecomgiganten hebben afspraken met elkaar gemaakt om er voor te zorgen dat nieuwe smartphones in de toekomst op afstand onklaar gemaakt kunnen worden.

7 reacties

Voor bijna tweehonderdvijftig miljoen euro koopt een Duitse vastgoedbelegger twee kantoren op de Zuidas. Bijna alle grote kantoorgebouwen op de Zuidas zijn nu in Duitse handen.

0 reacties

Het topjaar voor het Rijksmuseum, met maar liefst 2,7 miljoen bezoekers, heeft de Amsterdamse economie een flinke boost gegeven.

14 reacties

De lokale economie van Amsterdam krijgt een tik, die van Den Haag een impuls met respectievelijk het vertrek en de komst van 500 medewerkers van verzekeringsreus Nationale-Nederlanden (NN).

16 reacties

Huurders in Amsterdam zijn in de toekomst meer geld kwijt aan huur. Woningcorporaties zullen de gemiddelde huur de komende 10 jaar met ongeveer 70 euro per maand verhogen tot zo’n 530 euro.

0 reacties

Modeshows in Carre, het Amsterdamse Bos en in Paradiso, ontwerper Hans Ubbink deed het de afgelopen 14 jaar allemaal.

6 reacties

Schiphol steekt 90 miljoen euro in een totaal vernieuwd vliegveld Lelystad. Het compleet nieuwe Lelystad Airport gaat in 2018 open en moet uiteindelijk met 45.000 vluchten per jaar de derde luchthaven van Nederland worden.

0 reacties

Uitgerekend op de dag dat berichtendienst WhatsApp bekendmaakte een recordhoeveelheid berichten te hebben verwerkt, kampt de dienst met een storing.

2 reacties

Op de Aletta Jacobslaan in Nieuw-West arriveerde woensdagmiddag de cockpit van een Boeing 737.