Start van hoofdcontent
nl

Rafael nu samen met Sabia Boulahrouz

8 april 2013, 10.44 uur · Aangepast 9 april 2013, 19.20 uur

Het is pas drie maanden na de geruchtmakende breuk met Sylvie, maar Rafael van der Vaart heeft de liefde weer te hebben gevonden. En hij heeft niet ver gezocht.

'Es ist die Liebes-Sensation des Jahres!', schreeuwt de Duitse Bild-Zeitung. ´Raffie´ is nu bij Sabia Boulahrouz, de ex van collega Khalid Boulahrouz en de ´Busenfreundin´ van Sylvie 

De 31-jarige sterspeler van HSV en de 35-jarige voetbalvrouw, die zich na de breuk van de Van der Vaartjes vooral de steun en toeverlaat van Sylvie toonde, hebben in de afgelopen weken meer dan vriendschappelijke gevoelens voor elkaar gekregen.

Sabia vertelt de Duitse krant: 'We zijn pas kort samen. We doen het rustig aan. Onze liefde heeft tijd nodig om zich te ontwikkelen.' Bang dat Sylvie kwaad wordt, is Sabia niet: 'Wij zijn pas lang na hun breuk bij elkaar gekomen. Ze weet hiervan. En Sylvie leeft nu haar eigen leven.'

Sylvie verliet Rafael van der Vaart nadat de twee tijdens de Nieuwjaarsnacht knallende ruzie kregen waarbij Rafael zelfs geslagen zou hebben. Pikant detail, die avond twitterde Sylvie nog een foto van haarzelf, Rafael en Sabia Boulahrouz.