Start van hoofdcontent

Stad

nl

Identiteit slachtoffer Geuzenveld bekend

1 juli 2013, 21.13 uur · Aangepast 2 juli 2013, 16.37 uur

De 26-jarige man die zaterdagmiddag in Geuzenveld werd doodgeschoten blijkt Ali Gezer te zijn. Hij werd onder vuur genomen toen hij op voor het stoplicht op de Willem Schermerhornstraat stond te wachten. Zijn 11-jarige neefje zat naast hem.

De Polo werd bij het stoplicht klemgereden door een witte Volkswagen Caddy. Een onbekende, blanke man stapte uit, liep naar het voertuig van de slachtoffers en schoot Gezer door zijn hoofdDe recherche is op zoek naar iemand die op het moment van de liquidatie op de locatie heeft staan filmen. Hij of zij wordt dan ook dringend verzocht contact op te nemen.

Die Caddy, die later die dag werd teruggevonden op de Thomas Aquinostraat, blijkt op 22 mei te zijn gestolen in Beverwijk. De kentekenplaat(8-VBR-52) die op de Caddy zat, is rond dezelfde datum gestolen in Haarlem. Opvallend aan de Caddy is dat één van de ruiten in de achterdeur was afgeplakt met een donker plastic afvalzak. 

Getuigen of mensen met mee informatie kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000