Start van hoofdcontent

Politiek

nl

Slettenhaar is spermasporen zat

14 november 2013, 09.37 uur · Aangepast 6 januari 2016, 07.51 uur · Foto: Thomaswanhoff

Paul Slettenhaar, stadsdeelvoorzitter in Zuid, heeft een massagesalon gesloten toen daar spermasporen aangetroffen werden.

De VVD'er is helemaal klaar met het erotische handwerk dat sommige van de zeker 98 massagesalons in zijn stadsdeel aanbieden. 'Er zitten goede en slechte salons tussen maar wij tolereren verkapte prostitutie niet!', zegt hij in De Telegraaf.

De salon die nu moet sluiten was al twee keer eerder gewaarschuwd door Slettenhaar. Toch waren er weer spermasporen te zien bij een controle. 'Dit is een eerste stap om het fenomeen aan te pakken. En we stoppen hierna niet, we gaan hiermee door. Op meer plekken gaan we dit soort acties uitvoeren. Mensen die geen nette of schone bedrijfsvoering hebben, kunnen rekenen op een controlebezoek', aldus de stadsdeelvoorzitter.

Andere salons waar ook spermasporen van meerdere mannen werden aangetroffen, kregen een waarschuwing. Zij hadden namelijk nog geen eerdere waarschuwing gekregen. Het is wel hun laatste kans. Blijken er weer spermasporen te zijn bij een volgende controle, dan volgt er een boete van 10.000 euro.