Stad

KLM kliert NS in twitterfittie

25 april 2014, 16.00 uur · Aangepast 26 april 2014, 04.22 uur

Whatsapp

De KLM heeft in een venijnig twittergesprek de NS lopen plagen.

De officiële account van de NS vroeg aan de officiële account van de KLM of zij binnenkort ook met de ov-chipkaart gaan werken. 'Dat gaan we niet doen. Bij ons kun namelijk wel inchecken, maar niet vergeten uit te checken ;)', reageerde de KLM (let op: met knipoog, dus niet gemeen bedoeld).

'Klinkt als een handig systeem. Misschien kunnen we wat incheckkennis uitwisselen?', reageerde de NS nog lief. 'Ons inchecksysteem zit aardig op de rails, zo houden we onze passagiers in de wolken :)', reageerde de KLM daarop (let op: smiley, dus niet gemeen).

Toen begon de NS ook wat assertiever te twitteren. 'Ook onze 'passagiers' vertonen een opstijgende lijn wat gebruik OV-Chipkaart betreft. En dat zonder stewardessen', aldus de NS. Antwoord van de KLM: 'Daarom kunnen onze passagiers tegenwoordig ook online inchecken en een eigen stoel kiezen. Is dat niet iets voor jullie? ;)' (let op: weer die knipoog).

@NS_online Daarom kunnen onze passagiers tegenwoordig ook online inchecken en een eigen stoel kiezen. Is dat niet iets voor jullie? ;)

— Royal Dutch Airlines (@KLM) April 25, 2014
Whatsapp