Start van hoofdcontent

Stad

NL
V

[Video] Vermiste Noor (21) nog op meerdere plekken in de stad gezien

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 22 december 2014, 19.26 uur

De 21-jarige Noor Tore Grodem die sinds de nacht van donderdag op vrijdag spoorloos is verdwenen, is die nacht nog op verschillende plekken gesignaleerd.

De jongen was samen met een vriend voor een weekend naar de stad gekomen. Samen met die vriend was hij die nacht aan het stappen in de Escape. Rond twee uur 's nachts ging hij pinnen, waarbij zijn vriend in de Escape achterbleef. 

Geld heeft Grodem echter nooit opgenomen. Wel is hij rond 04.00 uur door ambulancepersoneel behandeld, hij bleek teveel gedronken te hebben en voelde zich niet goed. Na de behandeling is Grodem door ambulancepersoneel afgezet bij het Marriot Hotel aan de Stadhouderskade, daar staat hij op camera als hij bij de gesloten hoofdingang aankomt. Bij de zijingang van het hotel is hij niet verschenen. Een buschauffeur denkt hem vrijdagochtend om 09.00 uur in de bus gezien te hebben in de buurt van het Centraal Station.

De politie heeft nog geen idee wat er met de jongen gebeurd is, daarom roept zij getuigen op om zich te melden. Tore droeg ten tijde van zijn verdwijning een lichtblauw overhemd en een donkere spijkerbroek en donkerblauwe schoenen van het merk Lacoste. Ook heeft Tore twee tatoeages, dobbelstenen op zijn rechterenkel en op zijn rechterkuit een gorillagezicht met hoed.