Whatsapp

112

[Video] Buurt geschokt door steekpartij 96-jarige vrouw

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 19 maart 2015, 22.51 uur

Buurtbewoners zijn geschokt door de steekpartij waarbij vanavond een 96-jarige vrouw meerdere malen in haar buik werd gestoken. De vrouw werd aangevallen toen zij met haar rollator door de Govert Flinckstraat in Zuid liep.

'Dat is echt verschrikkelijk, daar sta je wel even van te kijken dat zo iemand neergestoken wordt', reageert een overbuurvrouw van het slachtoffer. 'Mijn vrouw heeft gezien hoe de mevrouw met verwondingen werd afgevoerd', reageert een andere buurtbewoner.

'Ze is een overbuurvrouw van mij en ze loopt iedere dag met haar rollator door de straat. Dan doet ze zelfstandig haar boodschappen. Haar zoon helpt haar de laatste tijd, maar ze leeft nog helemaal alleen op 96-jarige leeftijd. Ze woont hier al haar hele leven.' De buurtbewoners hebben geen idee waarom de vrouw werd neergestoken.

Rond 18.30 uur werd de hoogbejaarde vrouw neergestoken toen zij met haar rollator door de Govert Flinckstraat in Zuid liep. Het slachtoffer werd meerdere malen in haar buik gestoken en geslagen. Ongeveer een uur na de steekpartij meldde een 24-jarige man uit Arnhem zich bij de politie die zei dat hij de dader is. Hij is aangehouden en het mes dat hij bij zich had is in beslag genomen. Het motief is vooralsnog niet bekend.

Whatsapp