Start van hoofdcontent

Stad

NL
V

Twee druppeltjes sperma doen Mei Massage de das om

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 9 januari 2016, 19.15 uur

De vondst van twee druppels sperma betekent voor massagesalon Mei Massage aan de Rozengracht mogelijk het einde. Volgens de gemeente vindt er illegale prostitutie plaats, voor de eigenaresse reden om naar de rechter te stappen.

Maandenlang deden handhavers van de gemeente onderzoek bij verschillende massagesalons. Hun conclusie: acht zaken moesten direct dicht en nog eens acht andere salons moeten de deuren binnenkort sluiten. Waaronder dus Mei Massage. 'Het gaat om twee klein druppeltjes, elk in een behandelruimte en van twee verschillende mannen', zegt rechtsbijstandverlener Monique Adansar.  'Als hier seksuele handelingen plaatsvinden, dan mag je toch wel meer sporen verwachten.'

Lees ook: Geen happy-end voor 16 massagesalons, zaken dicht na vondst sekssporen

En wat de twee druppels betreft: 'Dat kan spontaan gebeuren. Het kan zijn dat iemand opgewonden raakt en iets verliest. Mijn cliënt ontkent dit soort handelingen te verrichten.' De handhavers hadden nog iets aan te merken op Mei Massage, de kleding van het personeel werd als 'niet gepast' getypeerd. Voor Adansar een teken dat er niet alleen op basis van feiten een beslissing is genomen.

De gemeente wil niet reageren op dit specifieke geval zolang de zaak onder de rechter ligt, de rechter doet volgende week uitspraak.