Start van hoofdcontent

Stad

nl

Dronken Schot wordt wakker in Amsterdam

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 26 oktober 2016, 13.18 uur · Foto: Facebook

De Schotse amateurworstelaar David McCallum werd afgelopen vrijdag na een avond stappen in Glasgow wakker in Amsterdam. Hoe hij hier terecht is gekomen zegt hij niet meer te weten.

De Schot werd donderdagavond dronken uit een club in Glasgow gezet, waar hij aanwezig was om beroemde worstelaars te interviewen voor zijn Facebookpagina. Wat er daarna is gebeurd, weet hij niet meer, schrijft website theladbible.

Volgens zijn vrienden probeerde David daarna een andere club in te komen, maar werd hij door de portier geweigerd omdat hij geen legitimatie bij zich had. Hij ging naar huis om die te halen, maar werd de volgende ochtend blut wakker in Amsterdam. Wel vond hij in zijn e-mailbox reserveringen voor twee hotelkamers in twee verschillende hotels.

De 22-jarige man wist toen hij wakker werd niet waar hij was en dacht eerst dat hij in Edinburgh was. Toen hij zijn hotel uitliep bleek hij echter in Amsterdam te zijn. Of de Schot echt niet meer weet wat er is gebeurd, is moeilijk te controleren. Naar eigen zeggen heeft zijn zus een vliegticket naar huis geboekt. De uren in Amsterdam bracht hij door in het seksmuseum en - niet verbazingwekkend - in de kroeg.

 

Wits hapnin troops ?Av fucked it man