Whatsapp

112

Belagers slaan 20-jarige man buiten westen en zetten hem op bankje

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 15 juni 2016, 21.25 uur

Een 20-jarige man is eind februari zwaar mishandeld bij de opstap voor de pont op de Buiksloterweg in Noord. De belagers van de man zetten hun slachtoffer na de mishandeling doodleuk op een bankje voor ze er vandoor gaan.

Het slachtoffer wordt op zondag 28 februari in de vroege ochtend ernstig mishandeld door drie mannen. Hij staat op de pont te wachten en krijgt dan, om nog onbekende reden, ruzie met het trio. Uit het niets haalt één van de mannen uit, waarna het slachtoffer al vrij snel tegen de grond gaat. De mannen slaan en schoppen vervolgens door en het slachtoffer verliest zijn bewustzijn. 

De drie lijken er vervolgens vandoor te gaan, maar dan gebeurt er iets geks. De man die de eerste klap uitdeelde bedenkt zich, tilt de man op onder zijn oksels en parkeert hem op een bankje. De daders laten hun slachtoffer vervolgens achter en gaan er alle drie in een andere richting vandoor. 

In het AT5-opsporingsprogramma Bureau 020 roept de politie getuigen van de vechtpartij op zich te melden. Ook wordt er een signalement van de drie verspreid.

Kijk hier naar alle losse items uit Bureau 020.

Whatsapp