Start van hoofdcontent

Stad

nl

Familiedrama in Zuid bij zus Fajah Lourens

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 23 juli 2016, 10.46 uur

Het baby'tje dat gisteren om het leven kwam bij een gezinsdrama in Zuid, blijkt het neefje te zijn van actrice en dj Fajah Lourens. Lourens poste vanochtend een bericht op Instagram.

'Een familie drama lijkt altijd zo ver weg! Vaak heb ik mijn tranen laten lopen bij het zien van dergelijk nieuws, Ik had nooit durven denken dat wij ooit zelf zo iets zouden meemaken. Helaas zijn wij gister ons lieve kind,neefje,kleinkind verloren', schrijft Lourens in haar post.

Lees ook: Politiewoordvoerder: 'Moeder baby'tje is helemaal kapot'

Uit het bericht blijkt dat de moeder van het 11 maanden oude slachtoffertje een zus is van Lourens. 'De afgelopen twee maanden heb ik bijna dagelijks mogen genieten van mijn heerlijke neefje Elfin die samen met mijn zusje bij ons woonde. Helaas blijft zijn bedje nu leeg. Wij willen graag in alle rust dit verdriet een plekje geven en hoop dat dit wordt gerespecteerd.' Lourens die vaak optreedt als dj, heeft al haar boekingen voorlopig geannuleerd.

Lees ook: Veel mensen getuige van fatale sprong vader en baby: 'Afschuwelijk'

Gistermiddag sprong de 32-jarige vader met de baby in zijn armen uit het raam van een woning aan de Eendrachtstraat. Zowel de vader als het kind overleefden dat niet. Later vond de politie het lichaam van de moeder van de man in de woning. Zij bleek door een misdrijf om het leven gekomen te zijn.