Start van hoofdcontent

Stad

nl

Moeite om je dure huis in West te verkopen? Leg je vrouw op bed

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 1 oktober 2016, 17.16 uur · Foto: Funda

Iedereen die probeert een huis te kopen in de stad is er bekend mee: de totale gekte bij kijkdagen en biedingen ver boven de vraagprijs. Maar ook verkopende partijen gaan soms wat ver in hun inspanningen, zo is te zien op verkoopsite Funda.

In de Visseringstraat wordt er op een hoogst originele manier een appartement van 650.000 euro aangeboden. Waar je je normaal kunt vergapen aan foto's van een prachtige woonkamer, keuken en balkon, ligt er hier een vrouw op bed. Maar het is niet de enige bijzondere foto van het appartement. Zo stapt de heer des huizes op een andere foto net uit zijn Porsche en op weer een ander plaatje zit het stel te genieten van een fles wijn op het terras van 55 vierkante meter.

Of de foto's gaan helpen bij de verkoop dat is de vraag. Het huis staat namelijk al vijf weken in de verkoop en dat is best lang in de huidige markt. Aan het appartement zelf zal het niet liggen. Zo heeft het een grote open keuken met dure inbouwapparatuur. Zijn er twee grote slaapkamers en kan zowat alle elektronica bediend worden met een smart-home systeem.