Start van hoofdcontent

Stad

nl

Slachtoffer schietpartij AMC is 24-jarige Isilnando Kammeron

1 januari 1900, 00.19 uur · Aangepast 11 oktober 2016, 23.44 uur · Foto: facebook

De man die gisteravond laat voor het AMC in Zuidoost werd doodgeschoten is de 24-jarige Isilnando Kammeron. Dat bevestigt zijn familie aan AT5.

Volgens Het Parool zou hij in het verleden meermaals betrokken zijn geweest bij diefstallen en mishandelingen, waarvan een aantal zware. Zo zou hij eind november veroordeeld zijn voor een poging tot moord in de flat Hoogoord in de Bijlmer. 

De politie bevestigt dat de man een bekende van hen was, en dat een mishandeling in een horecagelegenheid eerder die avond de mogelijke aanleiding was.

Lees ook: Mishandeling mogelijke aanleiding voor dodelijke schietpartij Zuidoost

Familie en vrienden van Kammeron hebben inmiddels kaarsjes en bloemen geplaatst op de plek waar de 24-jarige werd neergeschoten.

Bloemen en kaarsjes op de plek waar Isilnando Kammeron gisternacht werd neergeschoten. 'Hij was er altijd voor je', zegt z'n nichtje #at5 pic.twitter.com/XnsjZ87f8j

— Jelle de Gee (@Jelledeg) 11 oktober 2016

Kammeron werd gisteravond rond 23.30 uur beschoten voor het AMC in Zuidoost. De hulpdiensten probeerden hem nog te reanimeren, maar dat mocht niet baten. Ondanks een grootschalige zoekactie werd de verdachte niet gevonden.