Concert Drake afgelast terwijl fans in Ziggo Dome wachten

Drake en Amsterdam zijn geen gelukkige combinatie, zo is vanavond weer gebleken: de Canadese rapper annuleerde zijn optreden terwijl een gevulde Ziggo Dome al ruim een uur op hem stond te wachten.

Aubrey Drake Graham, zoals Drake officieel heet, had eigenlijk om 21.00 uur moeten opkomen. Rond 22.15 uur kreeg het publiek de mededeling dat het concert wordt verplaatst naar woensdag. De rapper zou ziek zijn geworden en op advies van zijn dokter naar het hotel zijn gebracht.

Lees ook: Fans Drake haken massaal af voor komende shows in Ziggo Dome

De show van vanavond stond eigenlijk gepland voor 20 januari van dit jaar, maar werd verzet naar 26 januari vanwege 'onvoorziene productionele tegenslagen'. Ook deze datum werd niet gehaald en fans moesten tot vanavond wachten op het concert.

Lees ook: Drake verzet tour wéér: concerten 26 en 27 januari worden verplaatst

Rond 22.00 uur verlieten al meerdere fans de Ziggo Dome. Ook vonden er fluitconcerten plaats en scandeerden fans 'Fuck Drake'. Korte tijd later werd verteld dat het concert niet door zou gaan. Organisator MOJO laat weten dat het optreden is verplaatst naar woensdag. Het geplande concert van morgen gaat wel door. 

Zie hier het moment toen aangekondigd werd dat het concert wordt verplaatst:

Initialiseren Google Maps
  • Kaart
  • Street view
  • Als er geen beeld verschijnt, is de locatie te ver weg van een street view locatie