Gordon zoekt echtgenoot: 'Wie temt dit beest?'

Altijd al willen trouwen met Gordon? Nu is je kans!

De datum is er al. Op 22 november trouwt de zanger in Zuid-Afrika. Een droomlocatie, vindt hij zelf. Het enige dat nog mist, is een tweede bruidegom. Maar die gaan zijn vrienden en wetenschappers voor hem zoeken. En jij kan de gelukkige zijn.

Lees ook: Gordon gaat in de PC Hooftstraat wonen: 'Leukste straat van Nederland!'

'OMG als ik er nu aan denk breekt het zweet mij uit! Wie word straks ongevraagd de first man of showbizz naast mij? Wie durft het aan die stap te zetten en is bereid zijn leven met mij te delen? Wie temt dit beest en heeft zoveel liefde in oprechtheid en warmte dat niets de liefde in de weg staat?', schrijft Gordon op zijn Facebookpagina.

Mental issues
'Ik zoek een leuke stabiele vent zonder mental issues, die houdt van avontuur en reislustig is vrij in het leven staat en vooral van het leven houdt! Positief ingesteld is en een lach belangrijker vind dan een traan, liefst niet rookt en sportief is en ondernemend!'

Lees ook: Auto van Gordon gestolen in PC Hooftstraat: 'Pfff'

Geïnteresseerden kunnen zich melden bij televisieproducent Talpa. De bruiloft is inclusief zoektocht en wittebroodsweken te zien als achtdelige serie op RTL.