Start van hoofdcontent

Stad

nl

Broer Nouri bedankt voor eerbetoon: 'Ik zal alles fluisteren in zijn oor'

15 juli 2017, 14.51 uur · Aangepast 15 juli 2017, 18.21 uur

Abderrahim Nouri laat via Ajax weten dat de familie enorm ontroerd is door het eerbetoon aan 'hun' Abdelhak. 'Het is niet te beschrijven wat dit met ons deed en doet', schrijft hij aan AT5.

'We willen iedereen, iedereen, maar dan ook iedereen die er was of niet was; moslim of geen moslim, Ajacied of Feyenoorder, donker of wit, oud en jong bedanken voor de steun en met name voor het prachtige eerbetoon van gisteren', schrijft Abderrahim over de honderden mensen die gisteravond naar het ouderlijk huis van Appie Nouri kwamen in Geuzenveld.

Lees ook: Profiel: Nouri de zachtmoedige Koning van Geuzenveld

Zoveel mensen bij elkaar
'Door middel van zijn goede manieren, goede gedrag en goede karakter zijn zoveel mensen bij elkaar gekomen die in het hedendaagse nooit bij elkaar zouden willen komen. Dit zijn voor ons zeer positieve tekenen over de plek en rang die Abdelhak zal krijgen in het hiernamaals mocht het ergste scenario gebeuren.' Toch zegt Abderrahim dat de familie geloof heeft in een mogelijk herstel en dat God hem zal genezen.

'Dank jullie wel'
De middenvelder van Ajax werd gisteren vanuit het Oostenrijkse Innsbruck overgebracht naar het AMC. 'Wanneer ik vandaag mijn broertje Abdelhak ga bezoeken zal ik hem alles fluisteren in zijn oor. Dank jullie wel en blijf vertrouwen op God en blijf bidden en accepteer hetgeen wat God voor hem heeft en gaat bepalen. Namens de famillie Nouri dank jullie wel.'

Dit is de volledige, prachtige dankboodschap die de broer van Appie Nouri schreef nav de steunbetuiging van gisteren pic.twitter.com/JKNrYQGd7L

— Jelle de Gee (@Jelledeg) July 15, 2017

Lees ook: Bus naar Geuzenveld voor één keer de Appie Nouri-bus: nummer 34

Deze week werd bekend dat Appie Nouri zwaar en blijvend hersenletsel heeft opgelopen nadat hij vorig weekend in elkaar zakte tijdens een oefenwedstrijd. Een compilatie van het eerbetoon is hieronder terug te kijken.