Start van hoofdcontent

Stad

nl

Armin van Buuren en Hardwell kondigen feest Arena aan met verrassingsoptreden

29 augustus 2017, 19.57 uur · Aangepast 30 augustus 2017, 12.31 uur

Armin van Buuren en Hardwell zullen op 21 oktober samen achter de draaitafels staan in de Johan Cruijff Arena. Onder de noemer Two Is One staan de twee dj's voor het eerst samen op het podium tijdens het Amsterdam Music Festival. En dan dat werd aangekondigd met een feest vanaf een balkon op de Dam.

Het is de vijfde editie van het feest. En voor de aankondiging pakte Armin van Buuren en Hardwell groots uit. Op een balkon in het Hotel Krasnapolsky op de Dam gaven de twee een verrassingsoptreden. Enkele uren van tevoren riep Armin zijn fans via Facebook op om naar de Dam te komen.

Naast Armin van Buuren en Hardwell staan ook Yellowclaw, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Marshmello, Don Diablo, Lucas & Steve en Vini Vici op het feest.

Het evenement is gepland tegelijkertijd met het Amsterdam Dance Event dat van 18 tot en met 22 oktober in de stad plaatsvindt. Voor wie Armin van Buuren en Hardwell samen wil zien plaatjes draaien moet wel even in de buidel tasten. Een kaartje kost 77 euro. Ze zijn vanaf nu verkrijgbaar.