Start van hoofdcontent
nl

Tatjana Simic: 'Ik speel de hele dag met mijn borsten'

19 september 2017, 22.15 uur

In Vlaanderen waren ze benieuwd wat sekssymbool Tatjana Simic tegenwoordig doet. Ze zochten haar op en kregen een bijzonder antwoord.

Onze zuiderburen hebben een televisieprogramma dat Buurman, wat doet u nu? heet. Daarin bezoeken ze bekende Nederlanders. In het derde seizoen gaat de presentatrice op bezoek bij de vrouw aan wie het programma zijn naam te danken heeft: Tatjana Simic.

Reden voor tijdschrift Humo om ook even te bellen met Tatjana, die tegenwoordig in Monaco woont met haar worstenkoning. Op de vraag wat ze tegenwoordig doet, antwoordt Tatjana: 'Wat ik doe? Met m'n borsten spelen, de hele dag. Wat had je gedacht?'

Pin-upmeisje
Ook in de rest van het interview staan de borsten van Tatjana centraal. 'Ik steek graag de draak met mijn borsten. Wat moet ik anders? Ik had als jong meisje al volle borsten, en ze zijn altijd prominent aanwezig geweest in mijn carrière. Story of my life', zegt de actrice.

Lees ook: Gerard Joling vindt Tatjana prima in bed

Zónder haar borsten, had Tatjana een heel ander leven gehad. 'Dan was ik nu kapster geweest, of zo. Op mijn zestiende ben ik van Zagreb naar Nederland verhuisd, en nadat ik eerst als schoonmaakster en als administratief bediende had gewerkt, kreeg ik al snel in de gaten dat ik, met mijn figuurtje, geld kon verdienen als pin-upmeisje.'