Start van hoofdcontent

Stad

nl

Hari en Verhoeven treffen elkaar tijdens Glory: 'Ik ben klaar, ik zei het gelijk'

1 oktober 2017, 00.36 uur · Aangepast 1 oktober 2017, 17.50 uur

Komt er een deel twee van Badr vs. Rico? De twee kickboksers liepen elkaar zaterdagavond tegen het lijf tijdens Glory 45 in de Sporthallen Zuid.

Hari is weer op vrije voeten nadat zijn straf te hebben uitgezeten voor de mishandeling van Koen Everink tijdens Sensation in 2012. Hari en Verhoeven stonden afgelopen december in Oberhausen al een keer tegen over elkaar voor een gevecht. 

Lees ook: Kickbokser Rico Verhoeven wint van Badr Hari in Oberhausen

Verhoeven won nadat Hari moest opgeven met een gebroken arm. De twee spraken elkaar vanavond en de sfeer leek gemoedelijk. 'Dat moet je aan hem vragen', sprak de Brabander geheimzinnig bij Ziggo Sport

DE DEAL STAAT ✅ @RicoVerhoeven en @RKBonjasky staan in 2018 tegenover elkaar in ring ? #GLORY45 #RicovsRemy pic.twitter.com/vlCMbdGEKU

— Ziggo Sport (@ZiggoSport) September 30, 2017

'Ze willen allemaal'
Op de vraag 'of het weer gaat gebeuren' antwoordde hij ook niet. 'Vraag het aan hem! Ik weet het niet! Ik ben klaar, ik zei het gelijk. Ze willen allemaal vechten, Remy (Bonjasky), Badr, ik zit helemaal vol.' Verhoeven kwam tijdens de uitzending ook al tot een akkoord met oudgediende Remy Bonjasky om een keer te knokken. 

Lees ook: 'Badr Hari en Estelle Cruijff knuffelend gespot'

Of er iets waar was van het gerucht dat Verhoeven en Hari in maart gaan vechten, wilde Verhoeven ook niet zeggen. Afwachten dus.