Lil' Kleine lapt 4000 euro aan verkeersboetes in maand tijd

Dat rapper Lil' Kleine graag met geld rondstrooit wisten we al. Maar dat geld gaat niet alleen op aan een lekker leventje. Ook het Centraal Justitieel Incassobureau mag op ruime donaties rekenen.

Dat vertelt de 23-jarige Amsterdammer aan De Telegraaf. Omdat Lil' Kleine te horen is in de nieuwe racegame Need for Speed Payback, nam de krant zijn eigen rijgedrag onder de loep. 'Ik heb een keer in één maand 4000 euro aan boetes gehad', vertelt de artiest. 'Ik had geen Park Mobile genomen en ook niet over nagedacht en hele harde snelheidsboetes, maar dan net een soort van 48 kilometer te hard. Dat is kut, maar ja nu let ik erop. Nu heb ik Flitsmeister aan en Park Mobile geïnstalleerd. Dus dat komt helemaal goed.'

Lees ook: Lil' Kleine verscheurt 1000 euro als reactie op haters

Als Lil' Kleine te veel gedronken heeft, laat hij zich ophalen door een speciale taxidienst. 'Dan komt iemand aan met een auto en die andere werknemer stapt in jouw auto, die brengt jouw auto naar huis. En rijdt vervolgens met zijn andere werknemer weer terug.' De rapper heeft ook een andere tactiek. Als hij echt te veel gedronken heeft tijdens een avondje in de stad, dan slaapt hij gewoon een nachtje in zijn auto aan de gracht.