Start van hoofdcontent

112

NL
V

Van liquidatie verdachte rapper Jayjay brengt pikante videoclip uit op dag rechtszaak

9 november 2017, 21.26 uur · Aangepast 9 november 2017, 22.04 uur · Foto: Rotterdam Airlines

Op de dag dat Jason 'Jayjay' L. te horen kreeg dat het Openbaar Ministerie hem 16 jaar in de cel wil hebben, is er een nieuwe videoclip van de rapper gepubliceerd. Het nummer 'Leven Lang' is binnen een paar uur al duizenden keren bekeken.

'Jayjay' zelf is uiteraard niet in de clip te zien. Hij zit inmiddels al meer dan een jaar vast voor zijn vermeende rol bij de liquidatie van 'Appie' Belhadj', vorig jaar mei bij flat Kikkenstein. De rol van de rapper wordt overgenomen door zijn broertje Oshadix.

De familie van L. liet vandaag aan AT5 weten dat het nummer is uitgebracht als steunbetuiging. De opnames van 'Djaga Djaga' zijn al ouder, aan het eind van het nummer wordt er overigens ook nog een album aangekondigd.

Lees ook: Moord in flat Kikkenstein: appte Jayjay het slachtoffer voor de liquidatie of voor een wilde nacht met vrouwen?

In de video wordt pikant genoeg een liquidatie nagespeeld, Jayjay laat weten het Openbaar Ministerie niet hoog te hebben zitten ('Fuck de officier en de griffier') en rapt dat hij 'aan de tafel zit met mannen naar wie hij opkeek':