Slachtoffer sekstape Dave Roelvink sliep uit schaamte in auto

Melissa Pach, het meisje dat samen met Dave Roelvink te zien was in een sekstape, schaamde zich zo erg dat ze haar ouders niet onder ogen durfde te komen. Daarom sliep ze zelfs in haar auto.

Dat vertelt ze in het programma Mag ik je tieten zien? waarin Tatum Dagelet aandacht besteedt aan het ongewild verspreiden van naaktfoto's en -filmpjes. De Telegraaf heeft al beelden van de uitzending die vanavond te zien is op televisie.

Lees ook: OM eist maximale taakstraf tegen Dave Roelvink: 'Vertrouwen verliefd meisje ernstig geschonden'

Melissa nam Dave Roelvink en zijn vrienden mee naar de villa van haar ouders. Dat gebeurde in 2014. Kort na de nacht werden filmpjes verspreid waarin te zien was dat Melissa seks had met de zoon van Dries Roelvink. Vrienden van Dave hadden bovendien dure spullen gestolen uit de villa in Schagen. De schade liep op tot tienduizenden euro's.

Tranen
'Op een gegeven moment wist ik gewoon niet meer met wie ik kon praten. En de band met mijn ouders was ook even niet lekker. Dus toen heb ik weleens in mijn auto geslapen, ja. Omdat ik gewoon nergens even terecht kon', vertelt Melissa nu aan Tatum Dagelet. Ook de moeder van Melissa vertelt over de affaire, zij roept met tranen in haar ogen op om niet dit soort beelden te verspreiden.

Lees ook: 'Christina Curry raakte baan kwijt na seksfilmpje moeder'

Het Openbaar Ministerie eiste vorig jaar een taakstraf van 240 uur tegen Dave Roelvink. De rechter gaf hem uiteindelijk een taakstraf van 150 uur, omdat de dader ook al gestraft was met alle media-aandacht.