Dagmar start doneeractie voor hond Samu

Dagmar werd afgelopen donderdag aangereden bij Gaasperplas. Daarbij werd één van haar honden geraakt. Omdat ze de kosten voor de revalidatie van Samu niet zelf kan betalen, is Dagmar nu een doneeractie gestart.

'Dat Samu dit ongeluk, met een bekkenbreuk op vier plaatsen,een klaplong en ontelbare bloeduitstortingen, overleefd heeft is werkelijk onvoorstelbaar', zo schrijft Dagmar. Maar hoewel ze blij is dat haar hond nog leeft, zijn Dagmar's zorgen nog niet voorbij.

Lees ook: Honden van Dagmar in orde, 'nu nog een financieel wonder'

De kosten van de dierenarts zijn behoorlijk hoog en die kan Dagmar zelf niet betalen. 'Wie helpt mij om Samu weer up and running te krijgen', vraagt Dagmar zich daarom af.

Ze doet via de website Doneeractie een beroep op andere hondenliefhebbers om een donatie te doen. Haar streven is om de komende maanden 2000 euro op te halen.

Volgens de dierenarts heeft de hond namelijk nog een lange revalidatie te gaan: 'Gezien zijn leeftijd en de fracturen in zijn bekken zal het revalideren minstens twee maanden duren.'

Lees ook: Gevluchte Spaanse windhond Emma terug bij baasje Dagmar: 'Een tweede wonder' 

De andere hond van Dagmar, Emma, raakte niet gewond door het ongeluk. Wel rende ze uit paniek hard weg. Emma werd zaterdagmiddag weer gevonden in Abcoude. Met hulp van stichting 'Waar is onze Angel?' werd dag en nacht gezocht.

Dagmar: 'Ik was zo gelukkig dat Emma gevonden is en Samu blijft leven, twee keer een wonder. Maar nu nog het wonder dat ik het financieel kan opbrengen. Help mij, wie het weet, help mij.'