Famke Louise is haters zat: gratis tramrit voor een knuffel

Haar YouTube-hit 'Op Me Monnie' werd in een maand tijd ruim 7 miljoen keer bekeken. Maar in de comments onder haar video's kreeg vlogger en artiest Famke Louise veel narigheid naar haar hoofd geslingerd.

Samen met een internetprovider komt de YouTube-ster nu in actie tegen alle 'haters'. Onder de hashtag #hatersgonnalove rijdt er morgen een speciale tram door de stad. In de tram op lijn 2 kunnen passagiers inchecken door middel van een knuffel met de aanwezige medewerker van de internetprovider.

Meer hatelijke reacties
De actie volgt op een onderzoek naar online haters, mensen die zich negatief uitlaten op het internet. 73 procent van de ondervraagden vindt dat mensen beter moeten nadenken voordat ze iets online posten. Ook denkt een meerderheid dat het aantal online hatelijke reacties de afgelopen drie jaar is toegenomen.

#hatersgonnalove is een speciale kerstboodschap en moet ervoor zorgen dat 'haters overspoeld worden door liefde', aldus de organisatie van de actie. Of Famke Louise morgen zelf ook in de tram stapt, dat is nog onduidelijk. Mocht je haar niet tegenkomen, dan kun je hieronder wel gewoon haar video's bekijken.