Ziyech kreeg duw van supporter bij Ajax-bus

Hakim Ziyech heeft gisteravond een duw gekregen van een Ajax-supporter bij de Arena. Dat bevestigt Ajax na berichtgeving van het AD en De Telegraaf.

Het AD spreekt van een 'duw', De Telegraaf van een 'zwiep'. De laatste krant zegt dat het incident door meerdere aanwezigen in de bus is bevestigd. 'Dat de woede-uitbarsting van de fans, die vooral op hem was gericht, hard bij de middenvelder is aangekomen, staat vast', concludeert De Telegraaf.

Lees ook: Ziedende Ajax-fans versperren doorgang van spelersbus en confronteren elftal

Op beelden die gisteravond zijn gemaakt is te zien dat Ziyech een van de eersten is die de bus uit loopt. Al snel ontstaat er een opstootje, waarbij  veelvuldig wordt gescholden.

Richard Witschge, de assistent-trainer van Ajax, zat gisteren ook in de bus. Hij liet AT5 vanochtend weten dat hij niet heeft gezien dat Ziyech is geduwd. Wel zag hij veel boosheid bij de supporters, maar daar had hij vanwege de verloren wedstrijd begrip voor. 

Het management van Hakim Ziyech wil ook niets over de zaak kwijt. Toen AT5 er telefonisch naar vroeg, werd de hoorn erop gegooid.

Lees ook: Kranten hebben geen goed woord over voor directie Ajax

Op de Instagrampagina van de middenvelder zelf zijn inmiddels overigens geen foto's met verwijzingen naar Ajax te vinden. 

Video: Inter Visual Studio

Initialiseren Google Maps
  • Kaart
  • Street view
  • Als er geen beeld verschijnt, is de locatie te ver weg van een street view locatie