Justin Kluivert ondanks hardnekkige geruchten met Ajax mee naar Dubai

Hij zou al onderweg zijn naar Italië maar Justin Kluivert reist deze week gewoon volgens plan met de selectie af naar Dubai voor de afsluiter van het seizoen. De jonge vleugelaanvaller wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een rits topclubs.

Volgens Voetbal International heeft AS Roma de beste papieren om Kluivert vast te leggen. Maar ook AC Milan en Juventus dingen nadrukkelijk naar de diensten van Kluivert. Kluiverts zaakwaarnemer Mini Raiola en Ajax, al geen beste vrienden, zouden met elkaar overhoop liggen over de contractverlenging. 

Zo zou Kluivert 1,5 miljoen bruto per jaar moeten gaan verdienen en zouden Kluivert en Raiola ieder 20 procent van de transfersom willen opstrijken als hij vertrekt. Maar een transfer is nog niet rond en dus zal Kluivert met de selectie naar Dubai vliegen. 

Daar staat vrijdagavond nog een oefenwedstrijd tegen Al-Ahly op het programma. Nieuwelingen Hassane Bandé en Perr Schuurs zullen ook meekomen. WK-gangers als Hakim Ziyech en Lasse Schöne blijven thuis.