Huilende fans bij start kaartverkoop Shawn Mendes: twee concerten in no-time uitverkocht

De Canadese wereldster Shawn Mendes heeft vanmorgen in korte tijd twee keer de Ziggo Dome weten uit te verkopen. 'Ik heb tickets voor 8 maart. Omg ik ben aan het huilen', schrijft een dolenthousiaste fan op Twitter.

Vorige week kondigde Shawn Mendes een eerste concert aan in de Ziggo Dome. Nadat deze show van 7 maart volgend jaar vanmorgen binnen enkele minuten was uitverkocht, kondigde de organisator direct een tweede show aan voor 8 maart. Ook deze kaarten waren binnen no-time op.

Lees ook: Tieneridool Shawn Mendes geeft optreden in Ziggo Dome

Ondanks dat er tienduizenden fans gelukkig zijn met kaartjes, is er ook veel teleurstelling. 'Sorry geen tickets meer beschikbaar... Ik heb het echt niet meer! Twee presales geprobeerd en nu dit?! Hoe moet je als groot fan dan nog kaarten zien te krijgen? Kapot', schrijft een fan op Twitter. Een ander: 'Ik had ze. Ik gelijk juichen en zowat huilen van blijdschap en toen ging er iets mis met de betaling.'

Meer tickets
Vooralsnog is er geen derde concert aangekondigd. De organisator adviseert fans het te blijven proberen. 'Er vallen nog tickets terug uit reservering', schrijft Greenhouse Talent. 

Lees ook: Hysterie om komst Shawn Mendes: 'Ik kreeg een mini heart attack'

Shawn Mendes is één van de populairste artiesten van dit moment. Volgende week vrijdag verschijnt zijn derde album. Eerder scoorde hij hits met nummers als Stitches, Mercy, Treat You Better en There's Nothing Holding Me Back. 

Initialiseren Google Maps
  • Kaart
  • Street view
  • Als er geen beeld verschijnt, is de locatie te ver weg van een street view locatie