Start van hoofdcontent
NL
V

Arie Boomsma krijgt moordneigingen van Johan Derksen

22 mei 2018, 14.58 uur · Aangepast 22 mei 2018, 15.30 uur

Arie Boomsma kookt van woede als hij getreiterd wordt door de mannen van Voetbal Inside. Het liefst zou hij dan hun schedels inslaan.

Dat zegt de fitnessgoeroe in het online programma #FIRST. Hij kreeg een fragment van Voetbal Inside voorgeschoteld waarin Johan Derksen meent dat Boomsma's programma Uit de kast hypocriet is. Hij zou geen nazorg verlenen aan de mensen die hij helpt uit de kast te komen en ze aan hun lot overlaten.

Lees ook: Arie Boomsma trapt niet in photoshop van gespierde Gordon

'Soms denk ik natuurlijk ook gewoon van je moet er even heen en die jongens klappen en dan... weet je wel. Dat is mijn eerste gedachte', reageert Boomsma. Hij bestrijdt de theorie van Derksen en wijst erop dat er juist heel veel contact na afloop van Uit de kast is. 'Dan kook ik natuurlijk ook. Dan heb ik ook echt wel zin om een paar schedels te klieven.'

Alle hoeken van de studio
Uiteindelijk is hij dan niet echt van plan om het zesde gebod te overtreden. Wel zou hij graag de mannen van Voetbal Inside verbaal aanpakken. 'Ik zou heel graag gewoon live met die jongens in debat gaan en ze gewoon alle hoeken van de studio laten zien', zegt Boomsma.

Lees ook: Johan Derksen voorspelt 'oorlog' in de stad door nieuwe partijen

Maar in het echt zouden Derksen en consorten 'bangig' zijn zodra je ze aanspreekt op hun praatjes. In Voetbal Inside zouden ze alleen maar makkelijk willen scoren bij hun doelgroep. 'Ze pakken liever homo's, transgenders, Sylvana Simons. Weet je? Mensen die toch al veel klappen krijgen, daar pissen zij nog een keer overheen. Ik vind dat hele zwakke tv-makers', aldus Boomsma.

Boomsma had op het moment van zijn uitspraken nog niet eens de laatste beledigingen naar zijn hoofd meegekregen. Wilfred Genee noemde Boomsma gisteren op BNR Nieuwsradio 'gek' en 'niet helemaal goed bij zijn hoofd'.