Oefenduel Ajax - Steaua eindigt in gelijkspel

7 juli 2018, 23.19 uur

Ajax heeft ook zijn tweede oefenwedstrijd van de dag niet weten te winnen. In Hattem eindigde de oefenwedstrijd tegen Steaua Boekarest in een gelijkspel.

Door problemen met de spelersbus van de Roemeense voetbalclub Steaua wordt de wedstrijd tien minuten later dan gepland afgetrapt. Na slechts enkele minuten staat Ajax met 0-1 achter door een schot van de Roemense aanvoerder Tanase. Verschillende kansen voor een gelijkmaker volgen maar uiteindelijk krijgt Eiting de bal erin.

Met een 1-1 stand gingen beide ploegen de kleedkamer in. Na de rust wordt er aan beide kanten veel gewisseld maar echte grote kansen levert dit niet meer op waardoor de wedstrijd in een gelijkspel eindigt.

Eerder op de dag verloor een jeugdig Ajaxteam al met 1-3 van Nordsjaelland.

David Neres ? Carel Eiting ? 1-1!#ajaste pic.twitter.com/LxyMB18w1I

90+1. Afgelopen! #Ajax en Steaua Boekarest delen de punten. Carel Eiting was de doelpuntenmaker aan Amsterdamse zijde!#ajaste pic.twitter.com/lBjtQdc29D