Start van hoofdcontent

Stad

nl

Britse toerist vindt Amsterdamse 'vakantieliefde'

14 augustus 2018, 10.20 uur · Aangepast 14 augustus 2018, 10.33 uur

De Britse toerist Josh die vanuit Wales op zoek was naar een Amsterdams meisje dat hij ontmoette tijdens de Pride, heeft zijn vakantieliefde gevonden.

Gisteren verscheen de brief online. Daarin schreef hij op zoek te zijn naar een meisje wiens naam begint met een J of een G. Haar exacte naam was hem ondanks de hartstochtelijke ontmoeting niet bijgebleven.

In de buurt van tramhalte
Wel wist Josh zich te herinneren dat hij naar het huis van het meisje ging en dat zij ergens op de Admiraal de Ruijterweg woont, in de buurt van een tramhalte.

Josh stuurde de brief naar willekeurige adressen in de straat, een telefoonnummer of e-mailadres van het meisje had hij ook niet genoteerd. 'Helaas moest ik die nacht naar huis vliegen en in de haast ben ik haar naam en contactgegevens vergeten', schreef hij.

Telefonisch contact
Na een zoektocht van onder andere AT5 werd de vakantieliefde gevonden. Zij wil graag anoniem blijven, maar ze heeft inmiddels wel telefonisch contact met Josh. Mochten de twee hun vakantieliefde een fysiek vervolg geven, dan zijn er foto's beloofd.