Start van hoofdcontent

Cultuur

nl

Roxeanne Hazes bijzonder openhartig over lichaam na zwangerschap: 'Ik kwam 30 kilo aan'

20 oktober 2018, 09.55 uur · Aangepast 20 oktober 2018, 13.02 uur · Foto: instagram.com/roxeannehazes

Roxeanne Hazes is voor, tijdens en na haar zwangerschap nog altijd bijzonder trots op haar lichaam, maar het is 'wel allemaal een zooitje'. Vooral omdat ze ruim dertig kilo aankwam, schrijft de zangeres op Instagram.

Dat lag echt niet alleen aan guppy Fender die aan het groeien was in de buik, maar ook aan een aantal andere factoren, zoals vocht en een ongezond dieet. Sterker nog: 'Ik heb allesbehalve gezond gegeten', schrijft de dochter van volkszanger André Hazes. 'Dochter Dré' gaat dat wel anders doen bij een volgend zwangerschap.

En die gaat er waarschijnlijk komen ook. Rox en haar vriend zijn in de zevende hemel met Fender, maar een groot gezin staat op de wishlist van de zangeres. 'Maar doe maar over een paar jaar', aldus de powervrouw.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oh, wat heerlijk dit! Niet als in: “Even lekker onstspannen.” Want dat is niet het geval. Dit is een bindweefselmassage. Onder andere om mijn lichaam en gezicht te laten herstellen van de zwangerschap. Vandaag weer bij die lieve Agnieszka geweest van @bodyfix.nl. Alles is onder handen genomen. Ik ben in mijn zwangerschap 30 kilo aangekomen. Een hoop factoren speelden mee. Een enorme hoeveelheid vocht en ik heb alles behalve gezond gegeten. Iets wat ik zeker anders wil doen bij een volgende zwangerschap. Mijn buik is na de bevalling echt een zooitje. Een mooi zooitje welliswaar, want ik heb overal tijgerstrepen. En mijn billen en benen zitten nog vol met vocht. Net als mijn gezicht. Zo’n bindweefsel massage is dan ook de ideale oplossing voor herstel. Dankjewel, Agnieszka. Voor je magische handen! You rock! ❤️ #bodyfix#bindweefselmassage

Een bericht gedeeld door DOCHTER DRE (@roxeannehazes) op