Start van hoofdcontent

112

nl

Avondwinkel in Noord opnieuw overvallen

1 november 2018, 07.04 uur · Foto: Martin Damen

De avondwinkel La Nuit is gisteravond omstreeks 23.20 uur overvallen. Een man met een mes zou ongeveer 200 euro buit hebben gemaakt, meldt een getuige.

Een medewerker kwam volgens de getuige met de schrik vrij. De politie werd vervolgens gebeld, maar de overvaller was tegen de tijd dat de agenten arriveerden al gevlucht richting het Noorderpark. 

Volgens een Burgernetmelding ging het om een man met een donkere huidskleur. Hij droeg een zwarte jas, een pet en had een witte plastic tas bij zich. Omwonenden werden gewaarschuwd omdat de man het mes nog in bezit zou hebben. 

Lees ook: Eigenaar nachtwinkel Waddenweg jaagt zoveelste overvaller de deur uit

De politie heeft tot nog toe geen verdachte aan kunnen houden en gaat de zaak onderzoeken. Het is niet de eerste keer dat de winkel wordt overvallen. Vorig jaar werd bij een overval nog een kind bedreigd met een mes, in 2007 werd de toenmalige eigenaar zelfs doodgeschoten.

#Overval op #Avondwinkel La Nuit. 1 dader signalement donker getinte man 22-25jr. zwarte jas en pet en capuchon,grijze broek in bezit van plastic tas wit en hakmes met geldbedrag zo'n 200 euro uit kassa op fiets weg ri Noorderpark. #Waddenweg #Amsterdam noord. @Politie_Adam pic.twitter.com/5cRtDHMlIv

— Martin Damen (@martindamen58) November 1, 2018
Martin Damen