Start van hoofdcontent

112

nl

Tante vermiste Anthony (20): 'Hij had mes mee om wraak te nemen'

12 december 2018, 13.00 uur · Aangepast 12 december 2018, 20.38 uur

Familie en vrienden maken zich ernstig zorgen om de 20-jarige Anthony Djemadi die sinds 13 november wordt vermist. Zijn tante maakt zich grote zorgen en doet vandaag een oproep in het AT5-programma Bureau 020.

In een onherkenbaar interview doet de tante haar verhaal. 'Ik wil niet herkenbaar in beeld, omdat Anthony die nacht drugs had gekocht. Hij was er niet tevreden over en wilde die jongens achterna gaan.'

Lees ook: 20-jarige Anthony sinds week vermist

'Bang dat hem iets is aangedaan'
Uit angst voor de jongens waarmee Anthony problemen had wil de tante anoniem blijven. 'Hij was erg onrustig en gespannen de laatste tijd. In de nacht toen hij vertrok had hij een mes mee om wraak te nemen op jongens waar hij boos op was. We zijn bang dat die jongens hem nu iets hebben aangedaan.'

De reden van zijn verdwijning is niet bekend bij de politie. 'Het baart ons en de familie ernstige zorgen, hij heeft zijn pinpas en telefoon sinds die dag niet meer gebruikt', vertelt een politiewoordvoerder de aflevering van Bureau 020.

Anthony is opvallend lang, hij is 1,95m. Hij is voor het laatst gezien in de buurt van de Eva Besnyostraat. Hij heeft zwart haar, donkere ogen en heeft een normaal postuur. De laatste keer dat hij is gesignaleerd droeg hij een rood/oranje jas, een zwarte trainingsbroek, zwarte gympen van het merk Nike en had een pet op. Hij had een tas en koptelefoon bij zich.