Start van hoofdcontent

Ajax

nl

'Sterren Real ontdekken Amsterdams uitgaansleven na winst op Ajax'

14 februari 2019, 13.55 uur · Aangepast 14 februari 2019, 14.07 uur

Dat Real Madrid blij was na de 2-1 overwinning op Ajax is logisch. Maar dat het zelfs een reden was om een feestje te gaan vieren in de Amsterdamse binnenstad is minder voor de hand liggend. Toch lijken een aantal Real spelers tot in de late uurtjes door te zijn gegaan. Ze kwamen in ieder geval laat terug bij hun hotel.

Op een filmpje van een paar fans die tot diep in de nacht bij het hotel van Real Madrid hebben gestaan, lijkt te zien te zijn dat in ieder geval Lucas Vazquez in een taxi stapt. Deze zou hem, samen met een aantal teamgenoten, naar de stad hebben gebracht. 

Iets na 05.00 uur is te zien hoe een taxi weer aan komt rijden bij het spelershotel. Opnieuw is Vazquez daar te zien als hij uitstapt, maar als eerste komt Sergio Ramos de taxi uit lopen. Hij probeert zo snel mogelijk naar binnen te gaan, maar valt toch op door zijn roze schoenen. 

Wat de spelers van Real in de tussentijd gedaan hebben is niet bekend, maar iedere Amsterdammer kan zich wel iets voorstellen bij welke verleidingen onze stad voor de voetballers van Real te bieden heeft.