Start van hoofdcontent

112

nl

Drie gestolen bromfietsen teruggevonden na kleedkamerroof RODA '23

8 april 2019, 22.23 uur · Foto: Inter Visual Studio / Lorenzo Derksen

De scooters die werden gestolen na een kleedkamerroof bij RODA '23 in Amstelveen, zijn gevonden. Dat meldt de politie op Facebook.

Eind maart werd de kleedkamer van het jeugdvoetbalteam volledig geplunderd. Terwijl de jongens buiten aan het trainen waren, werden hun spullen in de kleedkamer doorzocht. Toen ze terugkwamen, misten ze twintig telefoons, vijf portemonnees en de drie scooters. Ook huissleutels bleken kwijt te zijn. 

'Onze collega's van het VVC-team ('veel voorkomende criminaliteit', red.) hebben zich direct op deze zaak gestort', schrijft de politie Amstelveen op hun Facebookpagina. 'Inmiddels zijn de drie gestolen bromfietsen weer teruggevonden en in beslag genomen. We konden de bromfietsen in het weekend direct teruggeven. Wij blij, zij blij!'

Oproep
Wel doet de politie nog een oproep. Ze denken dat nog niet iedereen aangifte heeft gedaan van de diefstallen op de voetbalclub. Ze roepen iedereen die nog niet met de politie heeft gepraat of nog aangifte moet doen, op om contact op te nemen. Ook roepen ze getuigen op om zich te melden.