Ajax

Johans, Johannessen en Johanna's mogen gratis naar Arena op verjaardag Johan Cruijff

15 april 2019, 08.28 uur · Aangepast 15 april 2019, 10.51 uur

Alle Johans, Johannessen en Johanna's kunnen op 25 april een gratis rondleiding krijgen door de Johan Cruijff Arena. Het stadion viert dat het op die dag exact een jaar geleden is dat het nieuwe logo werd onthuld om de legendarische nummer 14 te eren.

25 april is de geboortedatum van Johan Cruijff, hij zou 72 jaar oud zijn geworden. Om dat te vieren houdt de Johan Cruijff Arena deze actie. De Arena is wel strikt: alleen mensen van wie de voornaam Johan, Johannes of Johanna is, mogen naar binnen met een gast. Van tevoren moeten ze een id-bewijs kunnen laten zien.

Lees ook: Zo ziet het nieuwe logo van de Johan Cruijff Arena eruit

Trots
'Met de naamswijziging van de Arena is Johan Cruijff in naam en beeld het afgelopen jaar overal deel geworden van het stadion', laat de Johan Cruijff Arena weten. 'De Arena is trots zijn naam te mogen dragen.' Het nieuwe logo werd vorig jaar onthuld door de kinderen van Eberhard van der Laan en Frank Rijkaard. 

Johan Cruijff overleed in maart 2016 aan de gevolgen van longkanker. 

Aanmelden voor de rondleiding kan tot vrijdag door een mail naar johan@johancruijffarena.nl te sturen met daarbij de volledige naam en geboortedatum.